2777
2789
عنوان

بوی تندعرق

488 بازدید | 65 پست

سلام کاربران محترم...یه سوال داشتم.دخترمن بدنش شدیییییییییدااااا بد بوئه...زمستونوتابستونم نداره.باورکنیدهرروزلباسشویازور من عوض می کنه.عطرمی زنده امایکی دو ساعت بعد دوباره انگار نه انگار...خسته شدم.خیلیم حساسه اگه بهش بگم ناراحت میشه.بعضی وقتاکه دراتاقشوبازمی کنم تمام اتاق برگرفته چه کنم به نظرتون؟

براش مام بگیر

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم‌همینطورم😁

همش بادی اسپلیش،مام،عطر‌میزنم

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

مام و اسپری و ادکلن و شامپو های خوش بو بگیر

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من اینجوری بودم خیلیی رفتم حموم ولی یک سال مداوم فلفل تند مصرف کزدم بعد رفتم طب سنتی خشک شدم الان دارم درمان میکنم که عرقم برگرده 

برا دختر بادی اسپلش های خوشیو بگیر اینا ک ماندگاری بالایی دارن چی؟