2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماها قبل اقدامتون چه کارا کردین?

فقط اسید فولیک بخور و به خداتوکل کن من کلی استرس داشتم از شدت استرس هم پریودهام نامنطم شده بودن بعدها که دیگه خودمو دلداری دارم به لطف خدا باردار شدم از5بهمن پریود شدم دیگه پریود نشدم فک میکردم بازم از استرسه بعدیک ماه بیبی چکم مثبت شد 15فروردین رفتم دکتر گف8هفته هستش قلبشم تشکیل شده 

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
فقط اسید فولیک بخور و به خداتوکل کن من کلی استرس داشتم از شدت استرس هم پریودهام نامنطم شده بودن بعده ...

وای چه خوب    

همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...
اسید فولیک سه ماه قبل بارداری خوردم ترشی و ماست زیاد خوردم،گوشت قرمز نخوردم  چون دختر میخاستم ...

ایشالا نی نی هاتون سالم و سلامت باشن  

عزیزم اسید فولیک هرچه زودتر بخوری بهتره وای حتما از سه ماه قبل اقدام شروع کن، قرص آهن و کلسیم د هم استفاده کن، فقط کلسیم و اهن رو همزمان مصرف نکن، حتما یه آزمایش پاپ اسمیر برو، حتما همسرت رو بفرست یه آزمایش اسپرموگرام بره

عزیزم اسید فولیک هرچه زودتر بخوری بهتره وای حتما از سه ماه قبل اقدام شروع کن، قرص آهن و کلسیم د هم ا ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییتون  

به نظرم قبل از اقدام همه آزمایشات رو هم خثدت هم شوهرت برید 

یه وقت میبینی یه ساله اقدام میکنید و نمیشه تازه میفهمی یکیتون مشکل داره و باید دنبال درمان باشید 

اما انشالله شما مشکلی ندارید و زودی باردار میشی 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
به نظرم قبل از اقدام همه آزمایشات رو هم خثدت هم شوهرت برید  یه وقت میبینی یه ساله اقدام میک ...

فدات شم عزیزم.شوهرم رفته مشکلی نداره منم یه کیست 4میلی دارم دکتر گفت چیز خاصی نیس