2777
2789

هربچه ای یه دوران اوج داره که آدمو بی چاره میکنه تو اون مدت "البته گذراس"تک فرزند ها خصوصا وقتی با یه بچه فامیل یه جا بیوفتن معمولا این بیچاره گی به عجز و درماندگی محض بروزرسانی میشه!!بهر حال باید بگذره این مدت,غمت نباشه

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هربچه ای یه دوران اوج داره که آدمو بی چاره میکنه تو اون مدت "البته گذراس"تک فرزند ها خصوصا وقتی با ی ...

نه کلا از وقتی صحبت کردن یاد گرفته حرف زدنش خیلی بده همش فحش الان یه آمپول داره همه رو گرفته زیر فحش 

نه کلا از وقتی صحبت کردن یاد گرفته حرف زدنش خیلی بده همش فحش الان یه آمپول داره همه رو گرفته زیر فحش

من خودم سعی میکنم یه کلمه شبیه همون که میگه بکار ببرم 

تقریبا جواب گرفتم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

فقط تحقیرش نکنید و بهش بی‌احترامی نکنید مخصوصا توی جمع و پیش همسن و سال خودش چون به مرور از شما متنفر میشه و بهتون بدتر بی ادبی می‌کنه ..

اینو تجربه دارم که میگم ..

هر چی با بچه با احترام بیشتری برخورد کنید در آینده احترام بیشتری بهتون خواهد گذاشت ..

تنبیه اصولی کنید نه فحش و دعوت و...

من خودم سعی میکنم یه کلمه شبیه همون که میگه بکار ببرم تقریبا جواب گرفتم...

دختر من خیلی پر رو تر از چیزی که فکر می‌کنید

تا حالا تنبیه اش نکردم بخاطر حرفاش اونم داره سو استفاده میکنه

ببین هرکاری بکنی الان ممکنه روش اثره جالبی نزاره در اینده از توپ و تشر هم کاری در نمیاد,بهترین حرکت یه مشاور کودک میتونه باشه

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

بردم روانشناس هم اونجا جیغ و داد راه انداخت

اشکال ندارید اونا خودشون میدونن چطور قانعش کنن یا اگر هیچ جوره نمیشه خودتون تنها برید راهنمایی بگیرید که چطور باهاش رفتار کنید ..

حتما با پدرش هم هماهنگ باشید