2777
2789

نوش جان اعلیحضرت عالیهههه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما همه مرده ایم 

فقط اینو دیدم و عالی بود فراتر از عالی 

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

من دنبال سریال خوبمسناریوش تکراری نباشهلوس نباشه فیلمعخیلی طولانی و حوصله سر برم نباشهمعرفی میکنین ل ...

چیا رو دیدی دوست داشتی؟ تکراری رو واقعا نمیدونم چی منظورته چون نمیدونم چیا رو دیدی

تو ژانری که دوست داری بگو تا بگم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چیا رو دیدی دوست داشتی؟ تکراری رو واقعا نمیدونم چی منظورته چون نمیدونم چیا رو دیدیتو ژانری که دوست د ...

ما همه مرده ایم

دونده دوس داشتنی من 

زیبایی حقیقی

ی دونم بود در مورد زامبی بود دونگی بازی کرده بود اونو دیدم

منظورم داستانش بود ک تکراری نباشه 

مرسی

ما همه مرده ایمدونده دوس داشتنی من زیبایی حقیقیی دونم بود در مورد زامبی بود دونگی بازی کرده بود اونو ...

۲۱ و ۲۵ ساله قشنگه

ریپلای ۱۹۸۸

وقتی زندگی بهت نارنگی میده

من سلسله مراتب رو هم دوست داشتم 

خیلی زیادههههه قشنگا

لوس نشده؟ نونا دراماست و من اینقدر اختلاف سنی رو نمیتونم هندل کنم

اختلاف سنی یونا و اون بازیگر اعلیحضرت تو واقعیت یازده ساله به نظر من هم غیر قابل هضمه واقعا

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اختلاف سنی یونا و اون بازیگر اعلیحضرت تو واقعیت یازده ساله به نظر من هم غیر قابل هضمه واقعا

آره این همه بازیگر جوان دارن من یونا رو دوست دارم ولی این همه اختلاف سنی نزاشت سریال رو ببینم واسه منم غیر قابل هضمه