2777
2789

نوش جان اعلیحضرت عالیهههه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دنبال سریال خوبمسناریوش تکراری نباشهلوس نباشه فیلمعخیلی طولانی و حوصله سر برم نباشهمعرفی میکنین ل ...

چیا رو دیدی دوست داشتی؟ تکراری رو واقعا نمیدونم چی منظورته چون نمیدونم چیا رو دیدی

تو ژانری که دوست داری بگو تا بگم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چیا رو دیدی دوست داشتی؟ تکراری رو واقعا نمیدونم چی منظورته چون نمیدونم چیا رو دیدیتو ژانری که دوست د ...

ما همه مرده ایم

دونده دوس داشتنی من 

زیبایی حقیقی

ی دونم بود در مورد زامبی بود دونگی بازی کرده بود اونو دیدم

منظورم داستانش بود ک تکراری نباشه 

مرسی

ما همه مرده ایمدونده دوس داشتنی من زیبایی حقیقیی دونم بود در مورد زامبی بود دونگی بازی کرده بود اونو ...

۲۱ و ۲۵ ساله قشنگه

ریپلای ۱۹۸۸

وقتی زندگی بهت نارنگی میده

من سلسله مراتب رو هم دوست داشتم 

خیلی زیادههههه قشنگا

لوس نشده؟ نونا دراماست و من اینقدر اختلاف سنی رو نمیتونم هندل کنم

اختلاف سنی یونا و اون بازیگر اعلیحضرت تو واقعیت یازده ساله به نظر من هم غیر قابل هضمه واقعا

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

وای نوش جان عالیجناب

داغ داغ

دو قسمت اخرش یکشنبه و دوشنبه می اد

واقعا قشنگه

و اقای ملکهههه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

اختلاف سنی یونا و اون بازیگر اعلیحضرت تو واقعیت یازده ساله به نظر من هم غیر قابل هضمه واقعا

آره این همه بازیگر جوان دارن من یونا رو دوست دارم ولی این همه اختلاف سنی نزاشت سریال رو ببینم واسه منم غیر قابل هضمه