من یه خواهر بزرگ دارم که مجرده-الان حدود یه ماهی هست که خواهر دیگم به خاطر زایمانش با بچش خونه ماست،یعنی خونه پدر مادرش در واقع، این خواهر بزرگم دمار از روزگار من دراورده که چرا بچشونگه میداری بسه بره خونش، به نظرتون درسته رفتارش؟ خیلی متاسفانه بددهنم هست و همش فحش میده که این سو استفاده میکنه از مامان و ما، دوستان مگه تا ۴۰ روز نباید خونه مادر بود؟؟ من اصلا دلم نمیاد خواهرمو ناراحت کنم چون دوسش دارم، برام مهمه،اما این خواهر بزرگم خیلی دلمو شکسته،خیر سرش بزرگه،
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ماهامعمولا۱۰روزمیمونیم ولی خونه مادرشه هرچقدردوست داشته باشه میتونه بمونه بایدخواهرت اخلاقشودرست کن منکه جونم درمیره براخواهرزاده
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
شعور اینو نداره که زائو هست،از همه مهم تر خواهرمونه پاره تنمونه
میگه بگی خواهرات چندسالشونه؟
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
خواهر بزرگه ۴۰،ولی بهش نمیخوره، خوستگارای خوبی داره چون شغلش خوبه،اینو گفتم که یقین دارم حسادت نمیکن ...
واااا۴۰ سالشه؟؟
فک کردم خیلی کمتره دیگه بایدخودش شعورش برسه بی اعصاب