2777
2789
عنوان

دانشگاه

110 بازدید | 8 پست

انتخاب رشته دانشگاه ازاد تا امروز مهلت داشت رشته های باسوابق

حالا جوابای این دیرتر از سراسری میاد؟؟؟کسی یادشه پارسال زودتر از سراسری امده یا دیرتر 

چقد طول کشیده

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

من سر دخترم کامل حرص خوردم 

ن سراسری رفت ن آزاد گفت با دوستم میخام برم پیام نور و افتاد برا بهمن

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

من سر دخترم کامل حرص خوردم ن سراسری رفت ن آزاد گفت با دوستم میخام برم پیام نور و افتاد برا بهمن

عجب 

چه رشته ای می خواد بره مگه 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر دخترم کامل حرص خوردم ن سراسری رفت ن آزاد گفت با دوستم میخام برم پیام نور و افتاد برا بهمن

این خیلی بده که به حرف دوستش گوش داده باید به فکر ایندا خودش می بود شما نباید اجازه میدادی اینطوری روی اینده اش ریسک کنه

عجب چه رشته ای می خواد بره مگه

اول گفت روانشناسی بعد گفت حقوق 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

این خیلی بده که به حرف دوستش گوش داده باید به فکر ایندا خودش می بود شما نباید اجازه میدادی اینطوری ر ...

حرف گوش کن اصلا نیست تست داده چند بار و مشاور بهش گفته عزیزم شما روانشناس خوبی میشه بخون میگه نه حوصله ندارم با دوستم میریم پیام نور حقوق میخونیم 

رتبه خوبی آورده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حرف گوش کن اصلا نیست تست داده چند بار و مشاور بهش گفته عزیزم شما روانشناس خوبی میشه بخون میگه نه حوص ...

مشخصه دختر ساده ایه و به حرف دهن مردگ گوش میده الانم حتما چوک دوستش انتخاب کرده بره پیام نور تصمیم گرفته با دوستش بره 

برای سراسری یا ازاد حتی انتخاب رشته هم نکرد؟؟؟

حرف گوش کن اصلا نیست تست داده چند بار و مشاور بهش گفته عزیزم شما روانشناس خوبی میشه بخون میگه نه حوص ...

کاش با دوستش صحبت می کردین که بهش بگه شاید به حرف اون گوش میداد