ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3568 عنوان دانشگاه 115 بازدید | 8 پست انتخاب رشته دانشگاه ازاد تا امروز مهلت داشت رشته های باسوابقحالا جوابای این دیرتر از سراسری میاد؟؟؟کسی یادشه پارسال زودتر از سراسری امده یا دیرتر چقد طول کشیده بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم ..... 1404/07/04 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الئونور عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 638 من سر دخترم کامل حرص خوردم ن سراسری رفت ن آزاد گفت با دوستم میخام برم پیام نور و افتاد برا بهمن لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3568 من سر دخترم کامل حرص خوردم ن سراسری رفت ن آزاد گفت با دوستم میخام برم پیام نور و افتاد برا بهمن عجب چه رشته ای می خواد بره مگه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3568 من سر دخترم کامل حرص خوردم ن سراسری رفت ن آزاد گفت با دوستم میخام برم پیام نور و افتاد برا بهمن این خیلی بده که به حرف دوستش گوش داده باید به فکر ایندا خودش می بود شما نباید اجازه میدادی اینطوری روی اینده اش ریسک کنه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
الئونور عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 638 عجب چه رشته ای می خواد بره مگه اول گفت روانشناسی بعد گفت حقوق لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن
miss_asal_turk عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 5759 من سر دخترم کامل حرص خوردم ن سراسری رفت ن آزاد گفت با دوستم میخام برم پیام نور و افتاد برا بهمن دخترت ؟
الئونور عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 638 این خیلی بده که به حرف دوستش گوش داده باید به فکر ایندا خودش می بود شما نباید اجازه میدادی اینطوری ر ... حرف گوش کن اصلا نیست تست داده چند بار و مشاور بهش گفته عزیزم شما روانشناس خوبی میشه بخون میگه نه حوصله ندارم با دوستم میریم پیام نور حقوق میخونیم رتبه خوبی آورده بود لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3568 حرف گوش کن اصلا نیست تست داده چند بار و مشاور بهش گفته عزیزم شما روانشناس خوبی میشه بخون میگه نه حوص ... مشخصه دختر ساده ایه و به حرف دهن مردگ گوش میده الانم حتما چوک دوستش انتخاب کرده بره پیام نور تصمیم گرفته با دوستش بره برای سراسری یا ازاد حتی انتخاب رشته هم نکرد؟؟؟ بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3568 حرف گوش کن اصلا نیست تست داده چند بار و مشاور بهش گفته عزیزم شما روانشناس خوبی میشه بخون میگه نه حوص ... کاش با دوستش صحبت می کردین که بهش بگه شاید به حرف اون گوش میداد بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....