2777
2789
عنوان

چکاپ یک سالگی

95 بازدید | 15 پست

سلام .دوستان شما یچه هاتونو توی ۱ سالگی آزمایش خون بردید برای چکاپ؟؟

واجبه؟ اخه هر وقت خون گرفتن خیلی اذیت شده دلم نمیاد.چکار کنم؟؟؟

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         

ببرش.....مامان منم انقدر منو آمپول نزد که هنوزم ترس دارم ببر بذار بدونه یکی از روتینای زندگیش اینه هر سال چکاپ بده..من بچه دار بشم هر سال میبرمش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نبردم بچهامو نیازی نیست اصلا مشکلی ندیدم درونشون

اخه میگن کم خونی نشون نمیده

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
برای کم خونی میترسم

پس واسه اینکه خیالت راحت بشه باید ببریش دیگه

من بچم ۶ ماهه بود بردم چکاپ پیش دکترش نگاش کرد گفت احتمال خیلی زیاد کم خونی شدید داره فرستادمون آز دادیم جوابش اومد کم خونی نداشت 

پس واسه اینکه خیالت راحت بشه باید ببریش دیگهمن بچم ۶ ماهه بود بردم چکاپ پیش دکترش نگاش کرد گفت احتما ...

خیلی گریه کرد ؟سخت بود براش؟

سلام مامان  🌸

سؤال خیلی خوبی پرسیدی. توی چکاپ یک‌سالگی معمولاً چندتا چیز مهم بررسی می‌شه:

🔹 رشد و تکامل (قد، وزن، دور سر و مهارت‌ها)
🔹 واکسن‌های یک‌سالگی
🔹 آزمایش خون در بعضی بچه‌ها: بسته به شرایط، پزشک ممکنه برای بررسی کم‌خونی (کمبود آهن)، مشکلات تیروئید یا موارد دیگه آزمایش بده.
🔹 برای همه بچه‌ها به صورت روتین الزامی نیست، بیشتر بستگی به سابقه پزشکی، تغذیه (مثل شیر مادر یا شیر خشک)، و نظر متخصص داره.

👉 اگر بچه‌ات از نظر رشد و تغذیه مشکلی نداره، پزشک ممکنه فقط معاینه کامل کنه و نیازی به خون‌گیری نباشه. اما اگه مشکوک به کم‌خونی یا مشکل خاصی باشه، آزمایش ضروری می‌شه.

پس بهترین کار اینه که حتماً با پزشک کودکت مشورت کنی و براساس شرایط بچه‌ات تصمیم بگیری.

برای نکات کاربردی بیشتر درباره مراقبت و چکاپ نوزادان و کودکان، می‌تونی ویدیوهای علمی و مفید رو در کانال یوتیوب دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma ببینی 🌷👇

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1