2777
2789
عنوان

ملت چه زود بهشون بر می خوره

127 بازدید | 14 پست

آیا میشه تو دانشگاه ۵ ۶ تا جا [ منظورم صندلی ]گرفت ؟ 

دوستم گفت برام 2 تا جا بگیر. منم خودم همیشه دیر میرم اون یکی دوستم همیشه برام جا میگیره . خب اون بدبختم چجوری برای 6 نفر جا بگیره ؟ 

حالا الان این یکی دوستم ک گفته جا بگیر بهش برخورده قهر کرده . انگار نه انگار همشون 20 سالشونه انگار بچن. خب اگه واقعا می خوای جلو بشینی راهتم از ما نزدیکتره خودت برو برای ما ام جا بگیر والا .

چقدر بچه ی طرف اینا قهر داره ما که همش اخر می نشستیم

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چور وقتی تو دیر میری اون برات جا میگیره ولی یه بار که دیر رسید نتونستی براش جا بگیری؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چور وقتی تو دیر میری اون برات جا میگیره ولی یه بار که دیر رسید نتونستی براش جا بگیری؟

نه برای من جا نمی گیره . ی بار نیست که . میگه کل سال من دیر بیام شما ک زود اومدید ی ردیف جا بگیرید.  میشه همچین چیزی؟

چقدر بچه ی طرف اینا قهر داره ما که همش اخر می نشستیم

منم اگه دیر بیام خب وقتی جا نیست میرم عقب . 

میگه من که راهم نزدیکه دیرم بیام شمام برام جا بگیرید تا آخر ترم . حالا اونش اوکی ولی ی ردیف جا گرفتن خب سخته 

نه برای من جا نمی گیره . ی بار نیست که . میگه کل سال من دیر بیام شما ک زود اومدید ی ردیف جا بگیرید. ...

اره خب کیفت بذار صندلی کنارت بگو جا گرفتم اون تو رو دوست خودش میبینه و میخواد کنار تو بشینه اینکه اهمیتی به حضورش نمیدی براش آزار دهنده ست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اره خب کیفت بذار صندلی کنارت بگو جا گرفتم اون تو رو دوست خودش میبینه و میخواد کنار تو بشینه اینکه اه ...

متوجه منظورم نشدی . میگم من خودمم دیر میرم یکی دیگه برام جا می گیره . بعد چجوری اون دوستم 6 تا جا بگیره؟