denim مدیر عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 1323 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 75 پست دوستان باردار شما معمولا شام چیا میخورید 1397/01/17 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
denim مدیر استارتر عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 1323 خب سوالتون رو درست بپرسید مادر باردار شام چی بخوره یا غذاهای رژیمی برای دوران بارداری یا ... من موضوع بحث رو نوشتم بارداریعزیزم
ada_fz عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 9530 رفتم عزیزم خیلی نگران بودم احساس میکردم از واژنم الان میاد بیرون دکتر گفت کاملا طبیعیه و نگران نباش واقعا پس نگران نباشميه سوال ديگه ني ني شما مياد يه سمت خودشو جم كنه؟مثلا تو يه سمت شكمتون بطور محسوس احساسش كنيد؟ خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
denez عضویت: 1392/06/26 تعداد پست: 4769 وای من ویار خوراکیهای شور دارم😰 میگن تو هفته های بالا خطرداره مسمویت واین چیزا میاره نخور گلم ورم هم میاره حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن
denim مدیر استارتر عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 1323 مولتي ويتامين چاقت ميكنه هفته چندي چقد اضافه كردي؟ چندكيلو بودي الان چندي؟ اول حاملگیم ۷۷بودم الان۸۲ ماه ۵هستم
inaz58 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 10299 من موضوع بحث رو نوشتم بارداری عزیزم ببخشید منم متوجه نشدم منظورتون غذاهای بارداریهراستش گفتم الان کسی اسم غذای معمولی نمیاره همه غذاهای خوب رو میگن 😅😂بعد ممکنه یکی ویار داشته باشه یا اصلا شرایط خوردن اون غذارو نداشته باشه گناه دارهسوتفاهم شد ببخشید😘😘 سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
saminiii عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1082 من ک دیگ کلافه شدم ظهرو میگذرونیم شب میاد...آدم دیگ میمونه چه غذایی درست کنه ..وای ازدست این شکم من ک دیگ خسته شدم قبلا ک حامله نبودم سرمیکردم اون وعده ای رو ک شوهرم نیست فقط یه وعده توروز میخوردم اونم وقتی ک شوهرم بوداما الان ک حاملم نمیشه😩😩😩 خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
ada_fz عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 9530 اول حاملگیم ۷۷بودم الان۸۲ ماه ۵هستم ٥كيلو زياد نيست خيلي اگه احساس كردي خيلي داره ميره بالا به دكترت بگو احتمالا مولتي ويتامينو حذف كنه خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
inaz58 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 10299 میگن تو هفته های بالا خطرداره مسمویت واین چیزا میاره نخور گلم ورم هم میاره اتفاقا ورمم دارم 🙁چشم ممنونم سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
denez عضویت: 1392/06/26 تعداد پست: 4769 واقعا پس نگران نباشم يه سوال ديگه ني ني شما مياد يه سمت خودشو جم كنه؟مثلا تو يه سمت شكمتون بطور محس ... علایم بچه دخترهمینه خودشوجم میکنه نگران نباش اگه دخمل داری تو دلت حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن
ada_fz عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 9530 علایم بچه دخترهمینه خودشوجم میکنه نگران نباش اگه دخمل داری تو دلت پسره كهبده يني؟؟؟ خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
denim مدیر استارتر عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 1323 ببخشید منم متوجه نشدم منظورتون غذاهای بارداریه راستش گفتم الان کسی اسم غذای معمولی نمیاره همه غذاها ... نه خواهش میکنممن تو بارداری قبلیم۲۰کیلو اضافه کردم بچم به دنیا اومد ولی فوت شد نتونستم خیلی به وزن قبلم برگردمچون روحیم خراب بودالان تو این بارداری نباید خیلی اضاف کنمولی مدام گشنمه میوه هم بدترش میکنهگفتم نظر دوستانو بپرسم به چاره ای پیدا کنم
denez عضویت: 1392/06/26 تعداد پست: 4769 اتفاقا ورمم دارم 🙁چشم ممنونم ♥♥♥♥ حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن
inaz58 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 10299 واقعا پس نگران نباشم يه سوال ديگه ني ني شما مياد يه سمت خودشو جم كنه؟مثلا تو يه سمت شكمتون بطور محس ... بله عزیزم دکتر گفت طبیعیه حتی امروزم گفتم چک کرد و گفت عالیه همه چیزبله برای منم خودسو جمع میکنه گاهی ببین عزیزم تا زمانی که درد شدید یا لک و خونریزی ندیدی نگران نباش سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
ada_fz عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 9530 بله عزیزم دکتر گفت طبیعیه حتی امروزم گفتم چک کرد و گفت عالیه همه چیز بله برای منم خودسو جمع میکنه گ ... آخيش خداروشكر🙏🏻 خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
inaz58 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 10299 نه خواهش میکنم من تو بارداری قبلیم۲۰کیلو اضافه کردم بچم به دنیا اومد ولی فوت شد نتونستم خیلی ... وای عزیزم😢😢😢چقدر سخت و دردناکدکتر من گفت وقتی غذا خوردی اما باز گشنت میشه و گرسنگیه کاذبه آب زیاد بخور و میوه شمام به جای غذا اینکارو انجام بده سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.