2777
2789
عنوان

عمل بینیه من😍

465 بازدید | 37 پست

سلام خانوما من به تازگی برای ترمیم عمل بینیم رفتم بینیمو مجدد عمل کردم؛الان ۲۰ روز گذشته دقیقا بااینکه ورم داره ولی من از فرمش خیلی راضیم خیلی؛یعنی هرچی گفتم بااینکه بهم گفت تنفست الویته ولی بازم برام انجام داده و من هرجا میرم دکترمو معرفی میکنم هم از لحاظ قیمت خیلی خیلی خوب بود نسبت به بقیه هم کارش عالیه گفتم اینجاام تاپیک بذارم شاید بدرد یکی بخوره فقط خواستید برید عمل کنید پیشش باهام هماهنگ کنید که بدونن من معرفی کردم شاید تخفیفم بدن چون بهشون قول دادم اگر راضی بودم معرفی کنم😍🩷دکترم فرهاد نو روش

بخدا قسم تبلیغ نیست تو خصوصی عکس بینیمو میفرستم بازم با خودتونه😍چون خودم پول زیاد نداشتم کلی گشتم تا اینو پیدا کردم

مبارکت باشه

منم ترمیم کردم و فکر میکنم بهترین کاری بود که انجام دادم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام میفرستی؟لطفااا

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

خصوصی مگه میشه عکس فرستاد؟! منظورت پیام ها مگه نیست؟

چرا من ندیدم گزینه ارسال عکس رو!

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

عکس قبلتم میزاری؟ یعنی عمل اولیه رو

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻