2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخی

طبیعیه خوب کسی روداری که کمکت کنه؟

الان خیلی هم خون ازت رفته هم تغییرات هورنی داری هم ادم چاق میشه و هم یه نی نی فندوقی داری که باید بهش برسی گلم

اول باید خودتو دریابی حتما حتما از کسی کمک بخواه

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
دلتنگی برای کی گلم؟   اوفففف منم امروز مامانم الکی الکی از صبح جواب تلفنمو نمیده نمیدونم‌ ...

یه جا نشستم یهو دلتنگی میاد سراغم ،گریه میاد واسم

بعدزایمانم اصلا روبع راه نبودم،خیلی بدشانسم من،هرروز یه درد حدید اضافه میشه برام

احساس خستکی میکنم

یه جا نشستم یهو دلتنگی میاد سراغم ،گریه میاد واسم بعدزایمانم اصلا روبع راه نبودم،خیلی بدشانسم من،هر ...

خوب حتما با دکتر باید مشورت کنی حالت افسردگیه 

مواظب باش

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
آخی طبیعیه خوب کسی روداری که کمکت کنه؟ الان خیلی هم خون ازت رفته هم تغییرات هورنی داری هم ادم ...

به اندامم نگاه میکنم ازخودم متنفر میشم،مامانم میاد کمکم،شوهرمم هس،شکمم نخابیده بدنم کلا ترک شده

یه جا نشستم یهو دلتنگی میاد سراغم ،گریه میاد واسم بعدزایمانم اصلا روبع راه نبودم،خیلی بدشانسم من،هر ...

به خاطر خستگی ها و کم خوابی های نگه داری از نوزاد هم ادم بی تاب میشه و دلش برای خودش تنگ میشه. من که هی شوهرم بهم میگه به خودت برس اونم با این درد و استراحت اجباری امروز دیگه زدم زیر گریه کم اوردم🤣 یه شیو ساده دستم نمیرسه که خودم انجام بدم. پدرم در میاد. این کلافگی ها عادیِ. سعی کن اگه فامیل نردیکتونه بعضی وقتا بچه رو بزاری پیششون دو نفری برید بیرون

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋