2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یکم اسپویل میکنی

جایه ونزدی با رفیق صمیمیش عوض میشه تایلر مجبور میشه ونزیو بکشه ولی فهمید رفیق ونزدی نامرعی شده و میبینتش پس خاک کرد ونزدیو اوههه خیلی اتفاقا افتاد

و تنم برای این وطن فدا میشود به امید ازادی ایران

ربطی داره به سن؟

نمیدونم سوالی بود که ناخودآگاه برام ایجاد شد 

و خب باتوجه به چندتا  تاپیک  قبل ترش که ناراحت بود مامانش عیدی هاشو ازش بگیره به نظر نمیاد با یه آدم ۳۴ ساله طرف باشیم

نمیدونم سوالی بود که ناخودآگاه برام ایجاد شد و خب باتوجه به چندتا تاپیک قبل ترش که ناراحت بود ماما ...

خب واقعا میگیره

مثل بچه ها باهام رفتار میکنه

ولی این مشکل رو به تازگی حل کردم😂

به نام خدا: نظری برای گفتن ندارم.

خب واقعا میگیرهمثل بچه ها باهام رفتار میکنهولی این مشکل رو به تازگی حل کردم😂

ببین یه آدم ۳۴ساله هیچ جوره همچین دغدغه هایی نمیتونه داشته باشه حداقل میخوای خودتو بزرگ جلوه بدی یکم بیا پایین تر

ببین یه آدم ۳۴ساله هیچ جوره همچین دغدغه هایی نمیتونه داشته باشه حداقل میخوای خودتو بزرگ جلوه بدی یکم ...

شما مثلا چند سالتونه؟

به نام خدا: نظری برای گفتن ندارم.