2777
2789

من و همسرم خداروشکر درآمد خوبی داریم ولی همش میره پای چاله چوله های زندگی خونواده هامون.

بدبختی خونواده جفتمون با ما خوب نبودن که حداقل خوشحال باشیم.

اون دینی که گردن اونا داریم رو حلال نمیکنیم و صرفا چون بچه های خوبی هستیم قطع رابطه نکردیم چون اوناهم گردن ما دین پدر مادری دارن بالاخره...

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خانواده خوب*پولدار خسیس که بدتره میبینی پول دارن ولی بهت ظلم میکنن نمیدنازونطرف خانواده متوسط که هوا ...

دقیقا

بابای من پدر و مادرش خیلیییی پولدار بودن ولی خسیس و بد ذات و تا زنده بودن خیرشون یهش نرسید الان پدرم با سن نزدیک ۶۰ کارگری میکنه الانم ک فوت کردن با گذشت چن سال بسکه ناراضی بودن ارث تقسیم نمیشه و جور نمیشه ک بین بچه ها تقسیم شه

مردشونم نحسه

لایک نکن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده پولدار موقعی بدرد میخوره که وقتی بچش دانشگاه قبول میشه حداقل پول خوابگاه دانشگاه بچشو بده گیر پول خوابگاه نباشه

وگرنه چه فرقی میکنه اما حرف شماهم درسته کاری نداشته باشن بهتر از اینه که یه چیزی بگیرن ازت

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

میتونم بپرسم چه خرجایی برا خانواده هاتون میکنین؟

ماشین کهنه درب و داغون

سوختن یخچال و تلویزیون 

بیماری و خرج عمل و دوران نقاهت 

هزارتا مسئله دیگه 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه