2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 30 پست

خییییلی دلم میخاد خیییلی. 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه سالی هس نماز نمیخونم از خودم بدم میاد 

قبلا نماز صبم قضا نمیشد شوهرمم بیدار میکردم اما الان نمیدونم چم شده دلم میخاد بخونم اما نمیتونم 

مادر یه بچم،منم که الگویه بچم چقد از خودم بدم میاد طفلکی دخترم😫

من رفتم بعد مدت ها سجاده ی با رنگ آرامش بخش خریدم ی چادر جدید گرفتم رنگ تسبیح رو عوض کردم کلا واسه اینکه اشتیاق پیدا کنم ی عطری چیزی مخصوص نماز میخرم یا ی لباس تمیز مخصوص نماز یا فضای اتاق رو روحانی میکنم مثلا عود روشن میکنم من لامپ سبز وصل کردم ب اتاقم و ....

بعد تنها چیزی که کفریم میکنه پاک کردن آرایشه ی مدت طولانی سر همون تنبل میشدم ولی اینا حالمو خوب کرد و بهتر شدم

کسی ک سنگدله شاید ی روزی مهربون بوده/ شکستن اعتمادشو وقتی خیلی جوون بوده/هر اندازه ک میجنگه بازم حس میکنه بس نیست/مثه تبعید تنهاییش ک منتظر هیچکس نیست           

خيلي دعا كن 

شبا از خدا و امام زمان بخواه صبح بيدار بشي

ايه اخر سوره كهف رو بخون شبا برا بيداري صبح هست

و ساعتتو رو چندتا ساعت كوك كن مثلا شيش و بيست و شيش و نيم و شيش و سي و بنج و شيش و چهل 

بلاخره با بكيش بيدار ميشي

صبح بيدار بشي خيلي حالت بهتر ميشه

سلسله مباحث چگونه يك نماز خوب بخونيم

صوت حاج اقا پناهينه عاليه عالي 

گوش بده 

قول ميدم خيلي روت اثر ميذاره

تا ی سال خوندم ولی باز تنبلی کردم

سعی کن بخونی.نماز نخونی هیچکدوم از کارهای خوبت پدیرفته نیس.واقعا فقط به شب اول قبر فکر کن.به تنهایی و تاریکیش که اونجا نمازت مثل یه نور میمونه برات و تو رو از ظلمات نجات میده. اگه سختته جدا جدا بخون.مثلا الان نماز مغربتوبخون و دو ساعت بعدش نماز عشاتو بخون .من کسی رو تو زندگیم میشناسم به خاطر نمازش واقعا به جاهای خوبی رسیده

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
من صبا همش قضا ميشه منم نمیخوندم بخاطر یه حاجتی چله برداشتم بعد نماز میخوندم بخاطر همون بعد چهل روز ...

اینو من امتحان کردم. ب خودت بگو برا نماز صب بیدارم کن بیدار میشی 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
سعی کن بخونی.نماز نخونی هیچکدوم از کارهای خوبت پدیرفته نیس.واقعا فقط به شب اول قبر فکر کن.به تنهایی ...

ن سختم نیس حتی موقع خوندن عجله هم ندارم. همش میگم برا نماز نخوندم هست خدا بهم بچه نداده

ب نظرم بدم نیست ب سخن رانی کوتاه رائفی پور در مورد نماز گوش بدی توو آپارات هست 

ی جور میگه و نماز رو توصیف میکنه کافر دلش نماز میخواد

کسی ک سنگدله شاید ی روزی مهربون بوده/ شکستن اعتمادشو وقتی خیلی جوون بوده/هر اندازه ک میجنگه بازم حس میکنه بس نیست/مثه تبعید تنهاییش ک منتظر هیچکس نیست           
ب نظرم بدم نیست ب سخن رانی کوتاه رائفی پور در مورد نماز گوش بدی توو آپارات هست  ی جور میگه و ن ...

الان میبینم

الان میبینم

آخی حتما گوش بده عزیزم 

کمتر از 5 مین دیگه فک کنم نمازه پیشاپیش التماس دعا  

آخی حتما گوش بده عزیزم  کمتر از 5 مین دیگه فک کنم نمازه پیشاپیش التماس دعا    

عالی بود عالللی. چرا ب جای این همه حرفای قشنگ وقتمو بزارم اینستا برای فیلمای مسخره پوچ. دعات میکنم. ان شاالله بتونم همیشه بخونم

عالی بود عالللی. چرا ب جای این همه حرفای قشنگ وقتمو بزارم اینستا برای فیلمای مسخره پوچ. دعات میکنم. ...

وای چقدر خوشحالم اینو شنیدم 

همون که اولش میگه بزرگترین مدیتیشن نمازه ....خدارو شکر 

ممنون عزیز دلم بوس فراوان