2777
2789
عنوان

نماز

251 بازدید | 30 پست

کیا نماز میخونن. ی کیا نماز میخونن چن ماه باز کنارمیزارن. دلم میخاد ادامه داشته باشه وتنبلی میکنم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خدا زده سه هفته ای هست نماز نميخونم نگرانم برای خودم 😳😣

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من صبا همش قضا ميشه

منم نمیخوندم بخاطر یه حاجتی چله برداشتم بعد نماز میخوندم بخاطر همون بعد چهل روز عادت کردم عاشق نماز شدم

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

من میخونم. واقعا ارامش میده بهم خوندنش.اصلا وقتی نمیخونی انگار نابسامون و بی نظمه زندگی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

خوشبحالت خییییلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا تنبلی میکنم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
من بعدفوت مامانم باخداقهركردم نخوندم الان دوباره شروع كردم اميدوارم ترك نشه

اخی خدا بیامرزتشون 😥

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اگر سروقت بخونی دیگه ترکش نمیکنی

تا ی سال خوندم ولی باز تنبلی کردم

تنبلی نکن عزیزم.موقع اذان حتما اذان توی خونتون پخش بشه که حسش درت ایجاد بشه.اول وقت بخون

مسجد نزدیک هست صداش میاد