2777
2789

من ۱۵ سالم بود که وارد یه اکیپ شدم تغریبا خوشگل ترین دختر اکیپ بودم و اصلا به فکر پسر و این کارا نبودم پسرای اون‌گروهم ۱۹ ساله و اینا من کوچیک ترین فرد گروه بودم .. همش تو فکر این بودم تو دخترا سر تر باشم و اصلا به پسر فکر نمیکردم

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️

تغریبا همه ی پسرای اکیپبمون بهم پیشنهاد دوستی داده بودن ولی من واقعا از هیچکدوم خوشم نمیومد و جذب نشده بودم تا اینکه عشقمو دیدم.. باهم صمیمی شدیم .. ولی نه به عنوان دوست پسر دوست دختر .. منتظر میموندم شبا ۱۲ بیاد از سر کار باباش و باهاش تا ۳ حرف بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل پست های اینستام شده بود برای اون .. یه فرد عجیب بود برام ‌.. یه ادمه دست نیافتی .. چون تا قبل اون همه پسرا نشون میدادن که دوسم دارن ولی اون به زبون نمیاورد و خیلی خجالتی بود ... با دوستش امتحانم کرد و من گفتم نه من اونو دوست دارم و به عنوان دوست میخام پیش اون باشم ‌.

منم گفتم یعنی چی منظورت چیه و اینا .. گفت همینجوری .. بدت اومد و بببخشید گفتم نه نمیدونم ..!!! گفت اون حسی که من بهت دارمو تو بهم داری ! منم گفتم فکر کنم 

چند روز گذشت و ما از مسافرت برگشتیم و قرار شد ببینمش 

فکر کنین تو سن ۱۵ سالگی بری سر قرار 😂😂

عشق کوچیکو بزرگ‌نمیشناسه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

رفتم کافه و حرف زدیم و چند تا عکس و اینا

همش بهم میگفت چقد از عکسات قشنگ تری و شبیه دخترای ایرانی نیستی و این چیزا

بعد چند ماه طول کشید تا دوستم با همون دوستش که منو امتحان کرده بود دوست شد و با هم یکاری کردن ما جدا شیم و همش میگفت من با چند نفر دوستم و زیر ابمو زد