2789
عنوان

فمنیست یعنی چی😐😂

236 بازدید | 22 پست

مگه فمنیست برابری نیست؟! پس چرا زنای فمنیست انقد مرد ستیزی میکنن؟

تو چندتا کانال بودم زنای طرفدار فمنیست کلی به مردا توهین میکردن (نه قشر خاصی از مردا، همشون!!) ، اونا رو برده خطاب میکردن و حرفای چندش اور دیگه..

یعنی یجور تحقیر میکردن که با زنستیزا هیچ فرقی نداشتن فقط جنسیت عوض شده بود

حتی میگفتن پسر بچه هارو باید از بچگی بهشون یاد داد که برده دخترا باشن حتی یه عکس هم فرستاده بودن که یه دختر بچه رو کمر پسر بچه همسن خودش وایساده بود و همه تحسینش میکردن درصورتی که یه پسر بچه چیزی حالیش نمیشه

من خودم تو دعوا بهم لقب فمنیست میدادن ولی جدی نمیفهمم😐😂 یعنی میخواستن بگن مرد ستیزم؟ ولی من فقط از همجنس خودم دفاع کرده بودم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فمینیست یعنی برابری زن و مرد در اجتماع اقتصاد و سیاست

فمینیسم حق تحصیل رو برای زن ها اورد حتی خیلی سال پیش تو اروپا زن ها پوزه بند میبستن فمینیست ها اعتراض کردن براش

هرکسی مرد ستیزی کرد فمینیست نیست فمینیست واقعی به برابری ارزش زن و مرد تاکید داره

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

خیر این ها فمنیست نیستن مردستیز هستن

همونطور که مردایی داشتیم که رفتن کارزار سربازی امضا کردن ایناهم زن ستیز بودن

متاسفانه الان بعضیا بد تعبیر میکنن 

این جنگ های جنسیتی افتضاحه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

جنگ جنسیتی بازی جدید این رژیم 🚶🏼‍♀️

نه خب پسره بهم گفت فمنیست منظورش چی بود؟ من اصلا به مردا توهینی نکردم اما دیدم به یه دختر ظلم میشه ازش طرفداری کردم

اونایی که شما دیدی فمینیست نبودن مردستیز بودن مردستیزی هم به اندازه زن ستیزی چندش و تهوع اوره فرقی ن ...

خب من فقط از یه دختره دفاع کرده بودم بهم گفتن فمنیست منظورشون چی بود؟

فمینیست یعنی برابری زن و مرد در اجتماع اقتصاد و سیاستفمینیسم حق تحصیل رو برای زن ها اورد حتی خیلی سا ...

اگه اینجوریه پس منم فمنیستم

اما مرد ستیزی و زنستیزی خیلی زیاد شده