2789
عنوان

من عاشقم 🦋🍃

118 بازدید | 14 پست

عاشق اینکه به خودم میرسم هر روز حموم میرم موهام رو خشک میکنم نه با سشوار فقط با یه حوله،لوسیون بدن میزنم ،بادی اسپلش میزنم ،عاشق نچرال بودنمم ،عاشق صورتمم ،عاشق دانشجو بودنمم ،عاشق رلمم،عاشق خانواده امم،عاشق ناخن هامم چون نه کاشته نه هیچی فقط یه برق ناخن میزنم ،عاشق بوی سبزی و گل و گیاهم ،و در نهایت عاشق زندگیمم😘😍🌸❤️شما عاشق چی هستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف عاشقانه هات در روتین حمام خلاصه شد😅❤️

ولی تاپیکت وایب خوبی داشت

همیشه عاشق باشی❤️

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

روزایی که همه ی کارام طبق برنامه پیش میره عاشق خودم میشم، کلی انرژی میگیرم و اعتماد به نفسم زیاد میشه.

تایمایی که دوش میگیرم و بعدش لوسیون و ... حالم بهتره.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊