2777
2789
عنوان

تصادف بدون گواهی نامه بیاین

158 بازدید | 19 پست

بچا کسی بوده ماشینش بیمه داشته باشه ولی تصادف کرده خودش گواهی نامه نداشته باشه

ایا بیمه بهش دیه داده یا نه

من شوهرم تصادف کرد ماشین واژگون شد اصلا طرفی نداشته شوهرم.. ذارم کاراش میکنم گواهی نامه نداشت ولی بیمه بود ماشین 

بیمه روز اول قبول نکرد گفت چون گواهی نداشته هیچی نمیده

ولی داداگاه گفت کاراش بکن دیه رو میگیریم از بیمه ولی باید پس بدیم 

یعنی میشه ک بدن🥹

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

شوهرمم تو این تصادف کلا نابود شد میخواستن ببرنش سردخونه 

ضریب هوشی ۲ یک ماه تو کما بود دوتا دستش و کتف چپش و پای چپش پلاتینه ضربع مغزی بود ریه هاش سوراخ شد 

ماشینمون کلا نابود مفت اسقاطی بردش کاش بیمه یه چی بهمون بده از ای بلاتکلیفی درمیومدیم بی ماشینی سخته🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یکی ک گواهی نامه داره بعنوان راننده خودشو معرفی میکرد نمیدونم تا چه حد درسته ولی

اون موقع از بس شوهرم وضعش وخیم بود همه ب فکر نجاتش بودن هیشکی ب ایت فکر نکرد دیگخ

اووه چقد خدا رحم کرده

دقیق داره میشه یک سال از اون واقعه گذشته من تمام کاری پزشکی قانونیشو انجام دادم همه جا پول دکتر دادم بابت کارای پزشکیش خداکنه بیمه یه چی بهمون بده😣

دقیق داره میشه یک سال از اون واقعه گذشته من تمام کاری پزشکی قانونیشو انجام دادم همه جا پول دکتر دادم ...

یادم شما تاپیک میزدخدا رو شکر شوهرت چیزی نشد 

اگه بیمه می‌خاست بده تا الان چیزی داده بود 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بلا به دور باشه 🫀

حرف داداگاه سنده 

کارشناسای بیمه اکثرا دنبال راهی هستن که بتونن خسارت رو دور بزنن بعضیاشون هم بی‌سوادن از قوانین اطلاعی ندارن 

اما اونایی که تو دادگاه کار می‌کنن قوانین بیمه رو کامل میخونن 

یادم شما تاپیک میزدخدا رو شکر شوهرت چیزی نشد اگه بیمه می‌خاست بده تا الان چیزی داده بود

خب کارای قانونی داره دیگه من از بس شوهرم مریض بود پیگیر نشدم بخدا پوست از پام کنده شده این چند وقت از بس رفتم دنبال کارای پزشکیش تو دادگاه چندتاشون بهم گفتن میده ولی باید پس بدی دیگ نمیدونم اخرین جواب پزشکی قانونیش ۱۲هم مممکنه بدن باید ببرم تو دادگاه و بیمه ببینم تکلیف چیه خداکنه ای همه سختی ک کشیدم بی نتیجه نباشع😞

یادم شما تاپیک میزدخدا رو شکر شوهرت چیزی نشد اگه بیمه می‌خاست بده تا الان چیزی داده بود

شوهرم بدک نیس بهتره ولی همش غصه میخوره ماشینی نداره افسرده شده

بلا به دور باشه 🫀حرف داداگاه سنده کارشناسای بیمه اکثرا دنبال راهی هستن که بتونن خسارت رو دور بزنن ب ...

اره خیلی زرنگن ما بیمه پرداختیم هرسال اینا سریع میخان در برن 

مگه اینکه دادگاه برامون کاری بکنه بچه مریض دارم هر سه ماه یکبار باید ببرمش کرمان ازمایش بعد ده روز باید بیارمش پیش دکترش کرمان سختمه بی ماشینی خیلی دنبال کارای شوهرم رقتم میون این کاراش خیلی کم اوردم خیلی جاها جا زدم همش خون اشک ریختم خسته شدم با یه بچه هی اذیتم میکرد منم به زور توانم میرفتم هر دفعه هم کم میوردم خسته میشدم اشک میریختم 

خداکنه تلاشم بی نتیجه نباشع 

من یمدت با بیمه ایا کار میکردم 😑 این قشر و خوب میشناسم

اره همه میگن من هتو بیمه بهم گفت چیزی نمیدیم دیگ نرفتم دنبال کاراش نمی‌دونستم ممکنه بتونم ازشون بگیرم 

چند نفر هی بهم گفتن برو دادگاه کاراش بکن اگ نگفته بودن من نمیرفتم چون نمیدونستم ممکنه بتونم بگیرم ازشون

اره خیلی زرنگن ما بیمه پرداختیم هرسال اینا سریع میخان در برن مگه اینکه دادگاه برامون کاری بکنه بچه م ...

درسته دوندگی داره اما مطمئن باشین که با کمک دادگاه مشکلتون حل میشه . یه مورد دیگه هم هست اینکه به شما گفتن دیه رو میدن اما شما باید اون و پس بدید ( احتمالا قسطی ) پس فرقی با وام نداره فقط ممکنه سود نداشته باشه بنظرم میتونین هم دو تاتون وام قرض الحسنه بگیرید و با پولش ماشین کارکرده ۹۸ یا ۹۹ بخرید وام های قرض الحسنه سود خیلی خیلی کمی داره 

شوهرم بدک نیس بهتره ولی همش غصه میخوره ماشینی نداره افسرده شده

خدا بهش عمر دوباره داد

عزیزم چ جور بدون گواهینامه رانندگی میکرد 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست