2777
2789
عنوان

دل شکستن پسر

134 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها..من یه مشکلی برام پیش اومده که سه سال تمام اعصاب روانم از دست رفته.....من دانشجوی پزشکی شهر دیگه هستم از یکی از بچه های دانشگاه خوشم اومد ولی جلو نرفتم...تا اینکه اومدم شهر خودم..یکی از پسرای همسایمون بهم پیام داد منم بدم نیومد گفتم شاید ادم درست حسابی باشه....از یه خونواده تحصیل کرده پدر مادر دکتر بودن ولی این پسر نه اهل درس بود نه موقعیت...یه مغازه سوپر مارکت داشت من بعد اشنایی فهمیدم چقدر با خانوادش متفاوته...از یه طرف من قدم ۱۶۵هست اون قدش ۱۷۰ که خانواده من عمرا به همچین موقعیتی منو میدادن..حرف ازدواج هیچ وقت باز نشد بینمون ولی میدونم خونوادش خیلی منو دوست داشتن و اینو هل میدادن سمت من....

خلاصه کلی شک تردید عذاب وجدان از رابطه اومدم بیرون بعد دوماه....اونم خیلی اصرار نکرد فقط گفت تو عاشق نیستی امیدوارم عاشق بشی سرت بیاد....گرچه کوچیکترین اهانت بی احترامی نکردم فقط به دروغ بهش گفتم میخوام درس بخونم این حرفا...

بعدها اون پسری که دوسش داشتم پیام داد و به همه گفت ما قصد ازدواج داریم اسممو دهن همه انداخت و منم واقعا خوشحال بودم یه طوری که همه ما رو نامزد هم میدونستن ولی بعد دوسال رفته رفته دعوامون بالا گرفت و من خیلی تلاش برای موندن نگه داشتن رابطه. کردم ولی نشد الان سه ماه کات کردم و مدام عذاب وجدان وجودمو گرفته خیلی توی دوسال سختی کشیدم مدام گریه میکردم هر شب برای ترس از دادن نامزدم...از اون پسر همسایه حلالیت گرفتم ولی حس میکنم تاوانه....تجربه مشابه دل شکستن پسری رو دارین؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر سنت کمه

تاوان چیه

اول که ادن باید با هم سطح خودش ازدواج کنه، خوب اون سوپ مارکت داشته خیلی شغل شریفی هست ولی اصلا به یه پزشک نمی خوره

دوم که این پسر دومی مدل تو نبوده

شما بعد ها با ادمهای مناسب تری آشنا میشی و آن شاالله یه بخت خوب نصیبت بشه

یه نصیحت، توی دنیا هر وقت نگران از دست دادن چیزی بشی، مطمئن باش از دستش میدی

خودت رو دوست داشته باش و بدون برای موندن آدمها نیاز نیست کار خاصی کنی ، که موندنی همیشه دلیلی برای ممنون پیدا میکنه و رفتنی بهانه ای برای رفتن