2821
2789
من یک هفته ای به اونی میخاستم رسیدم ببین فقط اگ مثلا میگم میخای به عشقت برسی مینویسی خدایاشکرت که من ...

عزیزم میشه بگی خواستت چی بود که یک هفته رسیدی ؟ 🥲 

و چطور مینوشتی چه ساعتی روزی چند بار؟؟؟ 

می‌اندیشم که چگونه در عبور از متلک‌ها، تبعیض‌ها و تحقیرها زن شده‌ام..! 

های منم هر کاری میکنم نمیشه به شکر گذاری پناه آوردم

من الان ن شکر گذاری میکنم ن دعا میکنم و ن هیچی تازه چیزی که میخواستمو‌اللان دیگع نمیخوام

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا تاثیر داره ولی شکر گذاری حقیقتا نمیدونم

ن واسه من همون دعا هم تاثیر نداشت

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من ۷ماهه شکرگذار گی میکنم هیجی نشده.

به همسر خیالیم نامه مینویسم

به ائمه نامه میدم

شکرذاری. میکنم

ولی هیجی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
فوق العاده‌سیادگیری نمیخواد بابت هرچیزی که داری شکرگذاری کن هرچی ها میتونی کتابش رو هم بخونی

من یه چیزی رو میخوام بعد هی بنویسم بابت اون شکر؟

یا بنویسم بابت این که قراره به دستش بیارم شکر؟شما بعد چند وقت نتیجه گرفتی؟

من یه چیزی رو میخوام بعد هی بنویسم بابت اون شکر؟یا بنویسم بابت این که قراره به دستش بیارم شکر؟شما بع ...

نوشتن هم نمیخواد میتونی فقط با خودت تکرار کنی 

مثلاً بر فرض مثال کتاب میخوای 

میگی خدایا شکرت فلان کتاب رو دارم 

خدایا شکرت فلان کتاب رو خریدم

من یه چیزی رو میخوام بعد هی بنویسم بابت اون شکر؟یا بنویسم بابت این که قراره به دستش بیارم شکر؟شما بع ...

من خیییییییییییییلی کتاب و اینا خوندم 

اگه انرژی خوبی داشته باشی از ته دلت شکرگذاری کنی خیلی زود 

پیشنهاد میکنم کتاب راز رو بخون

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز