جوکرمونث مدیر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6218 عنوان شکرگذاری | مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 85 پست کسی نتیجه دیده؟ در عرض چند وقت؟ و میشه به منم یاد بدید؟ 1404/07/04 | 15:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترفرفریمو عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 353 من یک هفته ای به اونی میخاستم رسیدم ببین فقط اگ مثلا میگم میخای به عشقت برسی مینویسی خدایاشکرت که من ... عزیزم میشه بگی خواستت چی بود که یک هفته رسیدی ؟ 🥲 و چطور مینوشتی چه ساعتی روزی چند بار؟؟؟ میاندیشم که چگونه در عبور از متلکها، تبعیضها و تحقیرها زن شدهام..!
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 7924 های منم هر کاری میکنم نمیشه به شکر گذاری پناه آوردم من الان ن شکر گذاری میکنم ن دعا میکنم و ن هیچی تازه چیزی که میخواستمواللان دیگع نمیخوام ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
0mfmf عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 110 فوق العادهسیادگیری نمیخواد بابت هرچیزی که داری شکرگذاری کن هرچی ها میتونی کتابش رو هم بخونی
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6218 من الان ن شکر گذاری میکنم ن دعا میکنم و ن هیچی تازه چیزی که میخواستمواللان دیگع نمیخوام دعا تاثیر داره ولی شکر گذاری حقیقتا نمیدونم
zahra_ch80 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 2592 خب اینجوری فقط چیزای معنوی رو میشه حل کرد مثلاً اگه من موفقیت تو امتحانم بخوام چی؟ خوب اونو تو دفتر شکرگزاریت هر روز بنویسو شکر کن
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 7924 دعا تاثیر داره ولی شکر گذاری حقیقتا نمیدونم ن واسه من همون دعا هم تاثیر نداشت ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
زیلابی عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 9092 من ۷ماهه شکرگذار گی میکنم هیجی نشده.به همسر خیالیم نامه مینویسمبه ائمه نامه میدمشکرذاری. میکنمولی هیجی یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
zahra2341 عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 576 سلام عزیزم من دیدم و میکنم چی رو میخای توضیح بدم؟ خدایا هزاران بار شکرت🙂↔️میشه یه صلوات برای رسیدن هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6218 فوق العادهسیادگیری نمیخواد بابت هرچیزی که داری شکرگذاری کن هرچی ها میتونی کتابش رو هم بخونی من یه چیزی رو میخوام بعد هی بنویسم بابت اون شکر؟یا بنویسم بابت این که قراره به دستش بیارم شکر؟شما بعد چند وقت نتیجه گرفتی؟
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6218 خوب اونو تو دفتر شکرگزاریت هر روز بنویسو شکر کن بگم به خاطر اینکه دارمش شکر یا اینکه قراره به دستش بیارم ؟
0mfmf عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 110 من یه چیزی رو میخوام بعد هی بنویسم بابت اون شکر؟یا بنویسم بابت این که قراره به دستش بیارم شکر؟شما بع ... نوشتن هم نمیخواد میتونی فقط با خودت تکرار کنی مثلاً بر فرض مثال کتاب میخوای میگی خدایا شکرت فلان کتاب رو دارم خدایا شکرت فلان کتاب رو خریدم
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6218 ن واسه من همون دعا هم تاثیر نداشت شاید به صلاحت نیست بالاخره فقط خدا صلاحمونو میدونه
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6218 من ۷ماهه شکرگذار گی میکنم هیجی نشده.به همسر خیالیم نامه مینویسمبه ائمه نامه میدمشکرذاری. میکنمولی هی ... ایشالا مشکلت حل بشه گلم
0mfmf عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 110 من یه چیزی رو میخوام بعد هی بنویسم بابت اون شکر؟یا بنویسم بابت این که قراره به دستش بیارم شکر؟شما بع ... من خیییییییییییییلی کتاب و اینا خوندم اگه انرژی خوبی داشته باشی از ته دلت شکرگذاری کنی خیلی زود پیشنهاد میکنم کتاب راز رو بخون
جوکرمونث مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6218 سلام عزیزم من دیدم و میکنم چی رو میخای توضیح بدم؟ کلا مراحل و نکاتشو که چجوری باید انجامش بدم و اینا و اینکه در عرض چند وقت نتیجه گرفتی ؟