2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باید باور داشته باشی و بعد ب چیزی ک نوشتی زیاد فک نکنی و بسپری ب خدا مثلا من هر چی می‌نویسم پار ...

یعنی مثلا به یچیزی تو نوشتن زیاد گیر ندیم؟

هر خواسته مونو و یدفه بنویسم؟

اگر من دوست داشته باشم فلان کار و انجام بدم فقط کلیات و بنویسم 

یا میتونیم جزئیات هم بنویسیم؟

🌙💜

ببین باید باور داشته باشی و بعد ب چیزی ک نوشتی زیاد فک نکنی و بسپری ب خدا مثلا من هر چی می‌نویسم پار ...

باشه پس من هرشب مثلاً می‌نویسم امتحان خوب و به خدا میسپارم می‌خوایم اینجوری خوبه؟

خدا نکنه .مرگ برا همه هست یکی باور پذیره یکی سخت تره

خیلی سخته زندگیمون داغون شده بااینکه نیاز مالی نداریم فقط،پدر واقعا ستون خانوادست وقتی بره انگار سقف میاد پایین دلم پر میکشه یکبار ببینمش جای خالیش از مردنم بدتره من از بچگی خیلی عذاب کشیدم تا رسیدم اینجا پدرم خیلی زحمت کشید یکروز خوشی نکرد مادرم تمام خانوادش تو جوونی از دست داد الانم پدرم رو بخدا خودش قسم فقط آرزوم اینه بخوابم بلند نشم 

چقدر انجام دادی؟

سه چهار بار اولین باره این سری دیگه رهاش کردم برام مهم نیس الانم نوشته هامو میخوام بندازم بره

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
من معجزه ها دیدم مثلا یبار نوشنم خدایا شکرت ک کنکور دو هفته عقب افتاد عصرش رئیسی چپ کرد افتاد تو دره ...

پس علتش تو بودی😃

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
من معجزه ها دیدم مثلا یبار نوشنم خدایا شکرت ک کنکور دو هفته عقب افتاد عصرش رئیسی چپ کرد افتاد تو دره ...

با عرض سلام خدمت نی نی یار عزیز بیا این کاربر رو ببر قاتل اصلی رییس‌جمهور ایشونه😀

نی نی یار بیا 

بچه ها بینید اینا به کنار چیزی که نخاد بشه خودتو بکشی هم نمیشه چه با نماز روزه چه با شکر گذاری نخاد ...

اره مثلا وقتی خدا برا کسی نخواد زندگیش درست نمیشه مادرم مظلوم مومن ساده ولی از اول زندگیش فقط عذاب و زجر دیکه یسری چیزا فقط شانس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز