2777
2789

کلاس چهارمه

بهش گفته ده کاری که تا 10 سالگی یاد گرفتید

دخترم گفت خواندن و نوشتن

و راه رفتن و حرف زدن

گفت نه این حساب نمیشه

مثلا شکرگذاری

اینا حسابه

خب الان من نمیدونم چی بگم بنویسه

چون در واقع نمیدونم تکلیف چی میخواد از بچه

شما کمکم کنید لطفا

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون کارایی که دخترت گفته واس دو سه سالگی هست

خب پس چی بنویسه؟ 

شما بگید لطفا

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خب مثلا ویژگی های اخلاقی خوب و بنویسهصبر کردنکمک کردن به آدما

لطفا چند تای دیگرو هم بگو

مرتب کردن اتاقم 

شستن جورابم

لباس پوشیدن 

تصمیم گرفتن

درس خواندن

تعامل با دوستان و هم کلاسیها

نمازخواندن

احترام ب بزرگتر

سلام گفتن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍