2777
2789
عنوان

خرید ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 41 پست
هیچی.شاید دویست طلا داشته باشم.گردش حساب مالیم خوبه و ضامنم دارم

چطور با دویست تومن و ماهی ۲۴ فکر کردی ماشین دومیلیاردی میتونی بخری؟ ما ماه پیش واسه سرویس شرکت ماشین برقی خریدیم ششصد و پنجاه نقد دادیم هر سه ماه هم یه چک ۱۲۰ میلیونی دادیم تازه قیمت خود ماشین ۱۶۰۰ درومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نقدینگی نداری؟یسری بنیادها هستن وام میدن بنیاد برکت و علوی و ... من تازه از علوی ۱۵۰ وام گرفتم ...

نه والا نهایت میگم بتونم طلاهامو بفروشم بشه ۲۰۰تومن .خوب این بنیاد ها شرایطشون چیه ؟حداکثر چقدر وام میدن ؟

کسی نداره اینقدر.اخه حدااقل باید ۱/۳۰۰پیش داشته باشم

قیمتشم زیاده فعلا یه ماشین ارزون تر بخر کارت راه بی افته بعدش که پول جمع کردی برو اینو بخر

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

نه والا نهایت میگم بتونم طلاهامو بفروشم بشه ۲۰۰تومن .خوب این بنیاد ها شرایطشون چیه ؟حداکثر چقدر وام ...

۲۰۰ که خوبه بذار بانک مهر دو ماهه وام میدن در حد ماشین ارزون بتونی بخری. امتیاز وام رسالت هم میتونی از کسی بخری

دنیا برای من میچرخه
طلای چکی چیه؟تا چقدر میدن ؟شرایطش چیه؟

امروز طلا میخری ب قیمت روز بعد چک میدی طلا دیگه مال خودت میشه ولی فکر کنم شما مبلغت زیاد باشه حتمالا باید اشنای داشته باشی یا حالا کسی معرفیت کنیه ی جوری ضامنت بشه

نمیدون کدوم شهری ولی برو از ا طلا فروش بپرس راهنماییت میکنه زود نا امیدم نشو حداقل سراغ ۱۰ تا طلا فروش برو تو اینستا هم سرچ کن طلا چکی زیادشده

قیمتشم زیاده فعلا یه ماشین ارزون تر بخر کارت راه بی افته بعدش که پول جمع کردی برو اینو بخر

والا از تورم میترسم حقوق ما ثابته ولی همه چی نجومی میره بالا

امروز طلا میخری ب قیمت روز بعد چک میدی طلا دیگه مال خودت میشه ولی فکر کنم شما مبلغت زیاد باشه حتمالا ...

اصفهانم .اره دیدم طلای قسطی ولی خوب خرد خرد میخرم