2777
2789
عنوان

بچه ها این بی بی چک ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشکری نمیکنم ،اما شوهرم خیلی قسط داره،بیمه تکمیلی نیستیم،دیسک شدید دارم ،بغضم گرفته

وقتی خدا خواسته پس یعنی درست میشه

به نام ایران پیر 👴👵یه گربه ی خسته 🐈با رد پای شیر 🦁❤
منم مشکل شما رو داشتم..دست به کمر راه میرفتم...الان خیلی خوب شدم... کلاس های امادگی برای زایمان یاد ...

به سوپرایز نرسید با ترس رفتم گفتم ببین من حاملم ؟؟؟؟الان سفر هستم یکشنبه برگردم کرج میرم آزمایش بدم ببینم 

به سوپرایز نرسید با ترس رفتم گفتم ببین من حاملم ؟؟؟؟الان سفر هستم یکشنبه برگردم کرج میرم آزمایش بدم ...

بخوای نخوای کاریه که شده...پس بهتره خودتو ناراحت نکنی..از خدا هم بابت این هدیه کوچولوش تشکرکن...

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
از وقتي هاله دار ميشه تا وقتي همرنگه و بعدش بي رنگ ميشه اقدام باش

ببخشید یه سوال دیگه بپرسم

برای اینکه بفهمی سیکلا چند روزه هست اولین روز پریودیم باید بشماری یانه مثلا من ۸ام ماه پیش پری شدم این ماه ۶ام پری شدم چون رفتم مسافرت یخورده زودتر شد ولی ماهای پیش همون ۸ام پری میشدم حالا باید ۸ام تو شمارشم بیارم یا نه ؟؟

خدا جونم الان فهمیدم ک مصلحتمو خواستی قربونت برم ک انقد مهربونی 😘😘
ناشکری نمیکنم ،اما شوهرم خیلی قسط داره،بیمه تکمیلی نیستیم،دیسک شدید دارم ،بغضم گرفته 

ول كن اين حرفارو

هرانكس ك دندان دهد نان دهد

منم بيمه ندارم چه برسه به تكميلي

توكل به خدا 

ان شاءالله روزيش دو برابر باهاش مياد

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
ببخشید یه سوال دیگه بپرسم برای اینکه بفهمی سیکلا چند روزه هست اولین روز پریودیم باید بشماری یانه مث ...

نه از ٦ام

از هر تاريخي ك پريود همون ماهت شروع ميشه عزيزم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏