2777
2789
عنوان

هزینه پست چقده

67 بازدید | 11 پست

اگه بخوام یه جعبه خیلی کوچیک برای دوستم تو شهر دیگه بفرسم؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بسته پستی روی 80 تا 100 حساب کن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

با بسته پستی روی 80 تا 100 حساب کن

یه سوال عزیزم

پس انلاین شاپ ها چجوری قبلش هزینه پست رو یه عدد مشخص میگیرن ازمون؟

ینی هنوز شهریور و ادرس اینارو براشون وارد نکردیم، میگن هزینه پست فلان قدر

بخاطر همین فکر می‌کردم یه عدد ثابته

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
بستگی به شهرش داره و مسافت ولی من چند سری خرید اینترنتی داشتم هزینه پست 110 شد 130 شد

یه سوال عزیزم

پس انلاین شاپ ها چجوری قبلش هزینه پست رو یه عدد مشخص میگیرن ازمون؟

ینی هنوز شهریور و ادرس اینارو براشون وارد نکردیم، میگن هزینه پست فلان قدر

بخاطر همین فکر می‌کردم یه عدد ثابته

یه سوال عزیزمپس انلاین شاپ ها چجوری قبلش هزینه پست رو یه عدد مشخص میگیرن ازمون؟ینی هنوز شهریور و ادر ...

من خودم بسته ارسال میکردم ، یه چیز معمول  دستت میاد بعد از چند بار ارسال کردن . اونو به مشتری میگی ، کمتر شد بهش بر میگردونی 

بیشتر شد بهش اطلاع میدی که بده ، و گاهی هم از جیب میذاشتیم ....

تازگی یه بسته پستی برام اومد 160 شد همونو یه هم سنگین تر ارسال کردم ادبیل سد 260 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه سوال عزیزمپس انلاین شاپ ها چجوری قبلش هزینه پست رو یه عدد مشخص میگیرن ازمون؟ینی هنوز شهریور و ادر ...

اونا معمولا بیشتر یک عدد ثابت را مد که بیشتر از حد معمول است در  نظر می‌گیرن البته با توجه به تجربه ام میگم مثلا وقتی بسته پستی میرسه نوشته روش هزینه ارسال 100 هزار تومان در صورتی که از من 120 گرفته ولی بازم برای قیمت دقیق باید بری اداره پست 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم