2777
2789
عنوان

عمل بینی

90 بازدید | 5 پست

به نظرم این زن هایی که دماغ شون رو عمل میکنن مشکل شون دماغ نیست. رنگ پوست و رنگ چشم و رنگ مو زیبایی آدم رو تعیین میکنه نه شکل دماغ و لب و ... خارجی ها ترکیب معمولی دارن ولی این فاکتورها باعث زیبایی شون میشه. دماغ همه تو خیابون شبیه همه و شبیه دماغ خوکه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اتفاقا  دماغ ستون و مرکز صورته دماغی که قوز داره یا خیلی عقابی و سرپایینه معلومه رو چهره تاثیر داره 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹 تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم..... و بالخره بعد اون تاریخ به ۲ تاش رسیدم انشالله بقیه شم خدا هوامو داره و برآورده میکنه

دماغ بزرگ قبل از اینکه بزاره چشم های قشنگت یا موهای خوشرنگت به نظر مخاطب بیاد دماغ خودش یه دور  با یارو سلام علیک هم میکنه 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹 تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم..... و بالخره بعد اون تاریخ به ۲ تاش رسیدم انشالله بقیه شم خدا هوامو داره و برآورده میکنه