شادمممم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 3832 عنوان قم رفتن 203 بازدید | 12 پست سلام میخواییم بریم قم انشالله. . فردا بعداز ظهر میشه شب موند؟ یعنی جایی رو کرایه میدن و کجا؟شما بخوایید یه روز بمونید اونجا کجا میرید؟ تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد. 1397/01/17 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادمممم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 3832 خونه خواهرم میرم😁 😐 تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
شادمممم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 3832 چرا میخوای بمونی برگرد همون شب اخه ساعت 6 راه میفتیم کرج هستیم تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
نازامین عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 7476 ما پارسال رفتیم اطراف حرم پراز مهمانسراست مواضب باش بهتون گرون نندازن چند جا برین براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .
هری_پاتر1 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 1599 ما جا رزرو میکنیم.میتونین زائر سرا اجاره کنین.یا اگه میتونی هوا الان اونجا گرمه خیلی ها نزدیک حرم چادر میزنن خدایا گاهی نگاهی
آویز عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 4590 آره عزیزم اطراف حرم پراز اتاق وسوییتو هتل ومسافر خونس از هر کی دم حرم بپرسی راهنماییت میکنه خدایا شکرت برای همه چیز😘
پسرم_عشقم عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 13623 ما رفتیم مسافرخونه شبی ۲۵ تومن البته دوسال پیش نزدیک حرمم بود ولی جای معمولی بودعیدم رفتیم ولی فقط یه روز صبح رفتیم عصر برگشتیم اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
عسل_بانو67 عضویت: 1393/12/12 تعداد پست: 82 سلامعزیزم چند تا هتل دارهو البته نزدیک حرم اگر سوال کنید سوئیت و منزل کرایه ای هم هستپرس و جو کنید پیدا میکنید ان شااللهعزیزم تشریف بردید حرم ، اگر زحمتتون نبود برای من هم دعا کنیدپیشاپیش سفر بهتون خوش بگذره و زیارتتون قبول
شادمممم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 3832 سلام عزیزم چند تا هتل داره و البته نزدیک حرم اگر سوال کنید سوئیت و منزل کرایه ای هم هست پرس و جو ... باشه حتما انشاللهممنون تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
رویا_احسانی عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 44 عزیزم مهمانسرا وهتل اطراف حرم تا دلت بخواد زیادهاگه بری توی این سایت میتونی ادرس و مشخصات کاملشون رو ببینیhttp://www.qomyab.com/