2777
2789
عنوان

زندگی یا طلاق

398 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من۲۴سالمه ۴ساله ازدواج کردم اما اصلا تفاهم نداریم شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه روزای سختی پشت سر گذاشتم اما چون به بچه کوچیک دارم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم لطفا راهنمایی میکنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلش چیه

با چیزی که فک میکردم زمین تا آسمون فرق کرده پرخاشگری می‌کنه همیشه خونه دعوا راه میندازه بی اهمیت شده و به خونوادم بی احترامی می‌کنه در حالی که من همیشه به خونوادش احترام میذارم و اهمیت میدم اما خونواده من ازم دوره شوهرم همیشه بهم زور میگه نه کار داره نه هیچی خونوادش وضعشون خوبه اما به جا اینکه پسرشون کمک کنن سعی میکنن از پسرشون بکنن و به من زور میگن

بستگی داره ب شرایط خودت بچه رفتار های طرفین دامنه صبر و حوصله 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

واسه چی نمیسازین

من یه دختر اجتماعی و به روزم انتظارم از زندگی زیاده و میتونم اما به خاطر زندگیم از خیلی چیزا گذشتم از شغلم و.. اما جواب خوبی هام نمیگیرم بلکه بدی میبینم 

اگه بچه نداشتی راحت تر میشد به جدایی فکر کرد.

اما الان که بچه داری سخته.

تلاشتو برای زندگیت بکن.

هر مردی یه ایراداتی داره.

جدا بشی دخترت بین تو و باباش می مونه و ممکن آسیب ببینه.

بعدممکن هر کدوم ازدواج کنین.

معلومم نیست ازدواج بعدی خوب باشه یا نه.

پس فعلا انرژیتو بزار برای بهبود و تغییر زندگیت

من یه دختر اجتماعی و به روزم انتظارم از زندگی زیاده و میتونم اما به خاطر زندگیم از خیلی چیزا گذشتم ا ...

چون میگی بچه دارین موندم چی بگم وگرنه اول میخواستم بگم طلاق دیدم اینجوریه 

میخوای مشاور انلاین مشورت کن

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

اگه بچه نداشتی راحت تر میشد به جدایی فکر کرد.اما الان که بچه داری سخته.تلاشتو برای زندگیت بکن.هر مرد ...

متوجهم چی میگی اما واقعا یه چیز بگم خجالت میکشم اما واقعا پول مشاوره و تراپی هم نداره سرباز آس و پایه و من تا حالا اینو به روش نزدم نداری و فلان اما واقعا زندگی سختی دارم که لایقش نبودم