2777
2789
عنوان

خرید لپتاپ

209 بازدید | 25 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من یه لپتاپ میخواستم بخرم

Vivobook X1504VA i5 1335U 8GB 512GB SSD INTEL

من همین مدل رو توی اینترنت سرچ میزنم توی سایت های مختلف قیمت های متفاوت میده بهم

مثلا تکنولایف همین رو زده ۴۸ میلیون

یا ایسوس ایران زده ۴۵ میلیون

۳ میلیون اختلاف قیمت

تمام ویژگی ها یکیه علت این اختلاف قیمت چیه؟

کسی تجربه خرید اینترنتی داشته؟

حضوری رو پیشنهاد میکنید یا اینترنتی؟

دوستان لطفا کمکم کنید خیلی ممنون میشم

...

به تکنولایف فقط اعتماد کن توی کالای دیجیتال

من چندین خرید داشتم ازش

همه اورجینال و صحیح و سالم به دستم رسیده

اون سه ملیون هزینه هم بابت گارانتی و خدماتی که بهت میده میتونه باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اول اینکه خرید حضوری پیشنهاد میشه به شرطی که شما از لپتاپ کامل سردربیاری یا کسی رو ببری که خوب سردرمیاره چون مغازه چی ها هم دروغ خوب بلدن و میخان وسایلشون رو بچپونن 

اگه امکان حضوری نیست اختلاف قیمت ۳ تومن اصلا چیز خاصی نیست ممکنه یکی کم سود بکنه مشتری خوب بگیره ولی از سایت های متفرقه نخر ترجیحا از جاهای معتبر که پولت نمیره مثل دیجیکالا یا باسلام اینا بخر

به تکنولایف فقط اعتماد کن توی کالای دیجیتالمن چندین خرید داشتم ازشهمه اورجینال و صحیح و سالم به دستم ...

درمورد سایت ایسوس ایران چی؟

تکنولایف رو خودمم خیلی تعریفش رو شنیدم

...

از اونجایی که این لپتاپ صفحه نمایشش تو دیجیکالا تی اف تی هست ممکنه اون گرونه صفحه آی پی اس باشه صفحه تی اف تی چشم رو اذیت میکنه به نظرم اگه چشم ضعیفی دارید اینو نخرید یا مثلا ممکنه یکی بک لایت داشته باشه یکی نداشته باشه

سلام اول اینکه خرید حضوری پیشنهاد میشه به شرطی که شما از لپتاپ کامل سردربیاری یا کسی رو ببری که خوب ...

متاسفانه بخوام حضوری برم که میره برا فردا

کسی هم باهام نیست که بتونه کمکم کنه

دیجی کالا و باسلام این رو موجود نداشتن

نظرتون درمورد سایت ایسوس ایران و تکنولایف چیه؟

...

متاسفانه بخوام حضوری برم که میره برا فرداکسی هم باهام نیست که بتونه کمکم کنهدیجی کالا و باسلام این ر ...

من از این سایتا تا حالا خریدی نداشتم ولی لپتاپی که الان دارمو از دیجیکالا خریدم همچنین گوشیمو ... هیچ مشکلی نداشت 

از اونجایی که این لپتاپ صفحه نمایشش تو دیجیکالا تی اف تی هست ممکنه اون گرونه صفحه آی پی اس باشه صفحه ...

توی تکنولایف هم زده TFT ولی از یه فروشنده پرسیدم ایشون گفتن IPS هستش

حالا نمیدونم حرف کیو باور کنم

...

توی تکنولایف هم زده TFT ولی از یه فروشنده پرسیدم ایشون گفتن IPS هستشحالا نمیدونم حرف کیو باور کنم

خب پس معما حل شد این مدل لپتاپ دو نوع داره صفحه نمایش ips همیشه گرونتره اونی رو بخر که ips هست دلیل تفاوت قیمت هم همینه معمولا صفحه نمایش ips بین ۳ تا ۱۰ تومن قیمت بالاتری داره نسبت به tft 

خب پس معما حل شد این مدل لپتاپ دو نوع داره صفحه نمایش ips همیشه گرونتره اونی رو بخر که ips هست دلیل ...

خب درست میگید شما ولی مشکل من اینه که توی سایت تکنولایف با قیمت ۴۸ میلیون نوع پنل رو زده TFT 

توی سایت ایسوس ایران هم با ۴۵ میلیون زده TN

فروشنده حضوری گفت IPS هستش 

من الان چیکار کنم؟

...

خب درست میگید شما ولی مشکل من اینه که توی سایت تکنولایف با قیمت ۴۸ میلیون نوع پنل رو زده TFT توی سای ...

اونیکه حضوری گفت آی پی اس رو بخر به شرطی که مطمعن بشی واقعا ای پی اس هست