2777
2789
عنوان

چرا هیچیش نمیشه

221 بازدید | 19 پست

ی ظالم امونمونو بریده .... نمیذاره سر بلند کنیم .... چرا هیچیش نمیشه . چطور رها شیم . کاش یا من بمیرم خلاص شم یااین بمیره . حتی اینم نمیشه. بعید میدونم این موجود مرگ داشته باشع 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه طالم باعث شد رابطم با پدرمادرم بد بشه خدا لعنتش کنه به حق حقانیت حودش مثلا خواهره اما از دشمن ...

اگه نمیبینیدش برید خدا را شکر کنید . ما چندده ساله هرروز تو حلقمونه و ارتباط تنگاتنگ داریم

منم یه طالم باعث شد رابطم با پدرمادرم بد بشه خدا لعنتش کنه به حق حقانیت حودش مثلا خواهره اما از دشمن ...

آره منم یه برادر اینطوری دارم. کاری کرده مادرم بهم گفته ای کاش تو رو نمی داشتم همون بچه اول(برادرم) برامون بس بوذ

16 سال. 

اگه نمیبینیدش برید خدا را شکر کنید . ما چندده ساله هرروز تو حلقمونه و ارتباط تنگاتنگ داریم

خب باعث شد پدر مادرم باهام قطع ارتباط کنن تا اون هست وضع همینه از بس بدذاته ج ن د ه خانم 

شوهر سابقش ماه بود رییس بانک خوش اخلاق ما تابحال ندیده بودم بلند حرف بزنه تحصیلکرده خانواده خوب پولدار خواهرم اینقدر باهاش لجبازی میکرد بهش زور میگفت اونم طلاقش داد رفت همین حیوون داشت چندسال پیش از افسردگی میمرد اونموقع لالمونی گرفته بود دوباره خیر ندیده هار شد

خدایاشکرت

متاسفم واقعا کاش میتونستی جدا شی از این محیط مسموم و بتونی هیچ وقت نبینیش

من از تجربه گرهای مرگ یک چیزی رو مکررا شنیدم اینکه قبل از اینکه روح ما وارد جسممون بشه شاید از یکی دو سال قبلش همراه خانوادمون هستیم و خودمون انتخاب میکنیم چه پدر مادری داشته باشیم و با چه مشکلاتی. 

روح ما بر اساس خواست خودش تصمیم گرفته یک زندگی سخت رو انتخاب کنه تا روح والایش پیدا کنه.

الان شاید نفهمیم ولی روح ما جنسش و آگاهی متفاوت از این بعد مادی ماست.

بعضی روح ها هم زندگی مرفه رو انتخاب کردن و زندگی های متفاوت دیگه 

عذاب کشیدن تو این دنیا با وجود سخت و طاقت فرسا بودنش روحمون رو قراره پالایش کنه 

اما با این وجود همه حق داریم زندگی خوب و بی دردسر داشته باشیم و از پس زندگیمون و خواسته هامون بر بیایم. امیدوارم شما هم بتونی مستقل بشی و نجات پیدا کنی.

آره منم یه برادر اینطوری دارم. کاری کرده مادرم بهم گفته ای کاش تو رو نمی داشتم همون بچه اول(برادرم) ...

اره این خیرندیده هم همینجوره خدا بدترینها رو سرش بیاره به حق حقانیتش ان شاءالله اینقدر ناراحتم باعث شد تک وتنها لمونم با بچم قبلا مامانم میومد من میرفتم خونشون الان خودش با توله اش همش اونجان شوهرشم طلاقش داده چندساله الکی خودشو خوش نشون میده در صورتی که داشت میمرد وقتی شوهر سابقش دیگه نخاستش

خدایاشکرت

متاسفم واقعا کاش میتونستی جدا شی از این محیط مسموم و بتونی هیچ وقت نبینیشمن از تجربه گرهای مرگ یک چی ...

من به گوربابام خندیده باشم این زندگیو انتخاب کرده باشم ‌ . دروغی بیش نیس . 

متاسفم واقعا کاش میتونستی جدا شی از این محیط مسموم و بتونی هیچ وقت نبینیشمن از تجربه گرهای مرگ یک چی ...

قبول دارم حرفتونو اما چه فایده همش حسرت دیگه سنی ازم گدشته چه زندگی والایی همش غصه کاش روحم درست انتخاب میکرد درسته الان به خیلی چیزها واقف شدم خیلی چیزها رو میفهمم از قبل ولی چه فایده 

خدایاشکرت

من به گوربابام خندیده باشم این زندگیو انتخاب کرده باشم ‌ . دروغی بیش نیس .

من خودمم چند سالی درگیر همچین آدمی بودم یک ادم آنتی سوشال 

میفهمم چی میگید از نزدیک لمسش کردم چه مصیبتی هستند. 

حقم دارید باور نکنید به هر حال عجیب هست و از بعدی دیگه و برای عقل معاش ما شاید بی معنا و بی مفهوم باشه.

آره منم یه برادر اینطوری دارم. کاری کرده مادرم بهم گفته ای کاش تو رو نمی داشتم همون بچه اول(برادرم) ...

تو ک پسری . بیشتر وقتتو بیرون باش ولی پیش ادمای سالم . کار کن خلاص شی

قبول دارم حرفتونو اما چه فایده همش حسرت دیگه سنی ازم گدشته چه زندگی والایی همش غصه کاش روحم درست انت ...

اگر حرف من رو قبول کردید پس احتمالا معنویات رو هم می‌پذیرید. پیشنهاد میکنم دوره های سعید قویدل رو تهیه کنید شاید مسیری رو براتون باز کرد. آموزه های مولانا هست برای رهایی از من ذهنی که مانع بزرگی برای رهایی از مصیبت‌های زندگی هست.