NINA23 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 2709 عنوان یعنی عادیه؟ 168 بازدید | 7 پست پسرم ۲۲ ماهشه ولی تلاشی نمیکنه واسه حرف زدن دارم نگرانش میشم بیشتر چیزا رو با اشاره بهمون میفهمونه😔 👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉 1397/01/17 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
NINA23 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 2709 کسی تجربه ای نداره؟بچه هاتون چندوقتگی حرف زدن؟ 👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 کلمه میگه ؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
NINA23 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 2709 کلمه میگه ؟ فقط مامان بابا دد آبه توپ 👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
پناه_954147 عضویت: 1395/04/25 تعداد پست: 4253 پسر خواهرم ۳ سالگی به حرف اومد کلا پسرا دیرتر از دخترا به حرف میان من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 بچه منم دیر بحرف اومد و جمله گفت حدود دو سال و نیمگی .ولی کلمه میگفت .سعی کن بیشتر باهاش حرف بزنی 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
NINA23 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 2709 بچه منم دیر بحرف اومد ولی کلمه میگفت . سعی کن بیشتر باهاش حرف بزنی حرف میزنم ولی اصلا اهمیت نمیده انگار دوست نداره حرف بزنه.خیلی بازیگوشه 👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
zizooo عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 485 تی وی رو روشن بزار رادیو موسیقی کلامی حتی اگه شده با خودت صحبت کن پیش به سوی ارشد♥♥♥