2777
2789
بپرس سریع

من پول پیش خونه رو خودم دادم اما اجاره نامه به نام شوهرمه میخوام ازش جدا بشم اما قبلش میخوام این پول رو ازش بگیرم ولی با زبون خوش نمیده میخواد اذیت کنه چکار باید بکنم؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من پول پیش خونه رو خودم دادم اما اجاره نامه به نام شوهرمه میخوام ازش جدا بشم اما قبلش میخوام این پول ...

هیچ کاری نمیتونی بکنی

رسید داری؟

مدرک داری ک تو دادی؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

من پول پیش خونه رو خودم دادم اما اجاره نامه به نام شوهرمه میخوام ازش جدا بشم اما قبلش میخوام این پول ...

اگر رسید هم داشته باشید بشرطی میشه که کامل ذکر شده باشه بخاطر پیش خونه بوده و... 

ادله و مدرک برای اثبات چی دارین؟

وگرنه غیرممکنه از طریق قانون. 

میتونم از حساب بانکم پرینت بگیرم به نام صاحبخونه واریز شده

افرین

اره 

سریع برو انجامش بده

و اینکه کی واریز کردی؟

ب نظرت تا الان میتونه بانک اینو برات پرینت بده؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

افریناره سریع برو انجامش بدهو اینکه کی واریز کردی؟ب نظرت تا الان میتونه بانک اینو برات پرینت بده؟

از بانک باید بپرسم ولی فک میکنم عکس فیش ها رو داشته باشم.پس امکانش هست؟کجا باید برم و چکار باید بکنم؟

از بانک باید بپرسم ولی فک میکنم عکس فیش ها رو داشته باشم.پس امکانش هست؟کجا باید برم و چکار باید بکنم ...

برو بانک دیگه

جز بانک هیچ راهی نداری

فردا صب ۷ بانک باش

تا خلوته بانک کارتو انجام بده