2821
2789
عنوان

خانواده

113 بازدید | 15 پست

چن روزه با شوهرم شدید دعوام شده  اومدم خونه مامانم 

ما دعواهای خیلی بد زیاد داشتیم

همش به طلاق فکر میکنم و تو دعواها خیلی از طلاق حرف می‌زنیم حتی اون

شوهرم تو دعوا خیلی زیاد عصبانیه و سعی میکنه با زورگویی منو عقب بشونه 

حالا موندم با این اوضاع خودم برم خونه باهاش حرف بزنم یا نرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دعوا میکنی بشین سر خونه خودت. نهایت دلخوریتو ب شوهرت نشون بده ولی نرو از خونه

الانم بشینید حرف بزنید حلش کنید. مگه بچه ای ک میری پیش مامانت؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نه سر این اخلاقاش و اوضاع مالیمون که سر ی داستان‌هایی بهم ریخته و درست نمیشه هی عقب نشینی کردم از بچ ...

شوهر منم عصبیه کنترل خشم نداره الان چند روزه قهرم از خونه انداخت بیرون .دیشب هم کتک زد منم به طلاق فکر میکنم دیگه از چشمم افتاده

جون عمتون درخواست ندین🤪

دعوا میکنی بشین سر خونه خودت. نهایت دلخوریتو ب شوهرت نشون بده ولی نرو از خونهالانم بشینید حرف بزنید ...

سری آخر خیلی بیخود صداش و برد بالا و هرچی از دهنش دراومد گفت دستشم چاقو بود داشت میرفت بیرون با اون اومد طرفم من خیلی ترسیدم اول زنگ زدم ۱۱۰ و بعدش زدم بیرون و چن ساعتی بیرون موندم تا خواهرم بیاد خونه رفتم خونشون بعدشم اون زنگ زد فجیع و بد و عصبی پرخاشگری و بدهنی کرد منم قطع کردم بعد اون دیگه ارتباطی نداشتیم

خودمم نمیدونم کی مقصره اون شروع کرد هردومون ادامه دادیم و کش دادیم جالب اینه که سر هیچی اکثر دعواهای ...

بهتر اینکه بیاد دنبالت اگه میدونی نمیاد و میخوای برگردی تلفنی صحبت کن یا پیام بده که مشکلتون حل بشه بعد برو