بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عجب ادم افتاب پرستی دوراشو زده دیده عین تو نیس برگشته فقط ایگنور
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨ مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀
بعد الان براش قبلش علامت سوال گذاشته بودم میگن اومدم حالتو بپرسم خیلی رو داره خیلی اصلن موندم از ان ...
بگو تو لازم نکرده حال منو بپرسی اصن چرا جوابشو دادی
کلا بلاکش میکردی پیاماشم برات نیاد ذهنت درگیر بشه
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨ مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀
بنظرت فهمیده اشتباه کرده پشیمون شده ؟ چون کلی توهین کرد ولی من هیچی بهش نگفتم خاستم بعدن بسوزه چون خیلی شخصیت شخصیت میکنه ، من خیلی اون دوران برام سخت بود آزبس عمم زیاد بود دیگه نای جواب دادن نداشتم فقط ولی کردم
بنظرت فهمیده اشتباه کرده پشیمون شده ؟ چون کلی توهین کرد ولی من هیچی بهش نگفتم خاستم بعدن بسوزه چون خ ...
به احتمال زیاد آره
یا هم اینکه خر فرضت کرده