2777
2789
عنوان

تبخال

58 بازدید | 11 پست

بچه ها تبخال زدم امروز یه طرف لبم بجز خود تبخال کلا باد کرده بعد یه طرفش عادیه

نمیدونید جیکار کنم زود بره؟

فردا میخوام برم مدرسه قیافم نابود شده با این لبام🥲🥲🥲

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

نمیره هیچ جوری متاسفانه حداقل یه هفته مهمونته

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیره هیچ جوری متاسفانه حداقل یه هفته مهمونته

ای خدا بخدا اصلا یه وضعیه

نصف لبمم باد کرده رفته رو بالا

اینو بزار اونو بزار فقط زخمشو باز میکنه فایده نداره من خودم همش تبخال میزنم همه چیم امتحان کردم

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
ای خدا بخدا اصلا یه وضعیهنصف لبمم باد کرده رفته رو بالا

اون موقع که تازه سوزن سوزن میشه میخاره اگه یخ بزاری شاید بخابه ولی  دیگه اومد بالا ورم کرد هیج جور نمیره تا دوره کوفتیش تموم شه

اون موقع که تازه سوزن سوزن میشه میخاره اگه یخ بزاری شاید بخابه ولی دیگه اومد بالا ورم کرد هیج جور ن ...

سوزن سوزنی نشد اصلا یهو شد یه نخود بزرگ

سوزن سوزنی نشد اصلا یهو شد یه نخود بزرگ

مطمعنی تبخاله؟