2777
2789
عنوان

تو رابطه ای که طرف عاشقتونه ولی شما دوسش ندارین میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 67 پست
سالی که نکوست از بهارش پیداست😐بعد از ازدواج این آدما، خانم رو دااغون میکنن.... کم کم ازش فاصله بگیر

واقعا :)))

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست بزن هم پیدا میکنن ن؟ :) احساس میکنم دوست داشتنش افراطیه از سر همون غیرت و کنترل گری داره :))

شوهر منکه پیدا کرده

همیشه وقتی بددلی میکنه و منم دعوام میشه باهاش واسه توجیح کردن من میگ چون عاشقتم برام مهمی اینجوریم درصورتی که من عشقی که بخواد اینجوری اسیرم کنه رو به چه دردم میخوره خب؟؟

خیلی از دخترا تحت تاثیر هورمون فکر میکنن اونایی که حساسند و تعصب بیجا دارن مردای حمایتگری هستن و میتونن بهشون تکیه کنن دریغ ازینکه این دسته از مردای تعصب بیجایی چیزی جز لجن نیستن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

نمیدونم چیکار کنم واقعا :)))قبلا اینقدر دوسش داشتم ک سر از پا نمیشناختمبعد ک یکم گذشت ازش رفتارای کن ...

اگه در این حده کم کم سرد کن باهاش

غیرتی که خفه ت کنه غیرت نیست ، کنترل گریه

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
شوهر منکه پیدا کردههمیشه وقتی بددلی میکنه و منم دعوام میشه باهاش واسه توجیح کردن من میگ چون عاشقتم ب ...

پس حسم بهش الکی نبوده اینقد شک و بددلی داشتم بهش :)

میگم ازش فاصله بگیر کم کم و بروووومگه پست هامو فراموش میکنی؟؟ الان که هیچ تعهدی ندادی، رحم کردن جایز ...

۶ماهه باهم تو رابطه ایم :) بخاطر من رفیق بازیشو کنار گذاش به کارش چسبید کسی ک ساعت ۱شب برمیگشت خونه بخاطر من ۷ ۸ شب خونس

پس حسم بهش الکی نبوده اینقد شک و بددلی داشتم بهش :)

کم کم ارتباطتو قطع کن

مثلا تو دو ماه روز به روز کمتر باهاش حرف بزن

احتمالش هست اونم سرد تر شه

رفتارای کنترل گرانه و غیرتی بازی زیادمثلا داشتیم راه میرفتیم تا دو سه تا پسر از رو ب رومون میومدن می ...

دلسوزی برای همچین آدمی=تباه کردن عمر و زندگیت

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

۶ماهه باهم تو رابطه ایم :) بخاطر من رفیق بازیشو کنار گذاش به کارش چسبید کسی ک ساعت ۱شب برمیگشت خونه ...

هنوز با رفیقاش هست یا دیگه باهاشون نیست؟

سلام بر تک تک دوستان 

وقتی جذابیت یک رابطه از بین رفته خواهشاً به رابطه از سر دلسوزی ادامه ندید چون کار بدتر از گناه کردید 

طرف مقابل که دوستون داره و فکر می‌کنه شما هم دوستدارش هستید و دلسوزی باعث افسردگی میشه به مرور زمان و برای فرار از شرایط خفقان آور منجر به ایجاد رابطه دوم و سوم و الی چندم میشه که خوشایند نیست یعنی شما مجبوری برای راضی نگه داشتن خودت وارد یه رابطه پنهانی دیگه بشی و‌ چه بهتره که تا هنوز دیر نشده خیلی جدی و محترمانه به خاتمه رابطه دامن بزنی و نترسی از هیچی دلسوزی معنایی نداره

مادرهای ما چه بسا از سر دلسوزی با مردهاشون ساختن کتک خوردن معنی عشق رو نفهمیدن معنی رابطه زناشویی رو نفهمیدن و تبدیل شدن به ماشین تولید بچه و دستگاه غذا ساز و وظیفشون آرام نگه داشتن خانه فقط برای حفظ آرامش مرد خونه بود و خودشون منظورم مادرهای ما اصلا زندگی نکردن پس اشتباه گذشتگان رو ما تکرار نکنیم