2777
2789
عنوان

خاله شوهر

134 بازدید | 18 پست

من ۴ساله ازدواج کردم خاله و زندایی و بچه هاشون حتی من رو پاگشا نکردن. بچه ام به دنیا اومد دیدنش نیومدن. بعد از کلی بدبختی خونه رو عوض کردیم. حتی خونه اولمون هم نیست. حالا میخوان بیان دیدن خونه مون. مسخره نیست؟

شوهرم به مادرش گفت بگو نیان. مادرشوهرم ناراحت شد. دلم سوخت چیزی نگفتم. فقط گفتم فلان روز خونه نیستم.

اومدیم خونه به شوهرم گفتم من راضی نیستم بیان. الان چیکار کنم که در کمال ادب یجوری بشه نیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه مثل خاله های شوهر من حتی عروسی مون نیومدن چون یکی از فامیلای شوهرشون فوت کرده بود الکی اونو بهونه کردن با اینکه می‌تونستن بیان برم اجازه بگیرن از قوم شوهر و بیان عروسی تنها خواهرزادشون فقط یک بار بعد عروسیمون اومدن خونمون اونم شماره کارت پدر شوهرم رو گرفته بودن دونفری نفری دومیلیون ریخته بودن به حساب پدر شوهرم گفتن پول نقد نداریم ما هم دیگه باهاشون رفت و آمد نکردیم تاااا عید مادربزرگ شوهرم گفت دخترای من غریبن اونجا چرا نمیری سر بزنی بهشون شوهرمم گفت اونا اصلا به ما ی زنگ نمیزنن بگن زنده ایید یا مرده ما کجا بریم مادربزرگ شوهرم گفت اگه عید نری خونشون حلالت نمیکنم ما هم مجبوری رفتیم و تموم شد رفت دیگه نه اونا اومدن نه ما رفتیم شوهرمم زنگ زد به مامانش گفت مادربزرگ ایندفعه بگه برید دیگه نمیریماااا

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
هربار خاستن بیان بهونه بیار دیگه خودشون میفهمن

آخه اونجوری نگفتن که. فکر کن از الان گفتن ما این هفته میخوایم بیایم. حالا من هرروز باید منتظر باشم که اینا کی میخوان بیان. بعد هم میخوام برم عمل کنم. اصلا دوست ندارم کسی بدونه. استرس عملم رو دارم. حالا باید استرس اینا رو هم تحمل کنم.

هر بار خواستن بیان ی بهانه بیار مستقیم نگید نیان

اما ب نظرم حالا ک خواستن بیان شما راه رو نبند ی چای و میوه میخای بدی تازه کادو سر خونه نویی هم میارن براتون. شاید فهمیدن اشتباه کردن نیومدن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

آخه اونجوری نگفتن که. فکر کن از الان گفتن ما این هفته میخوایم بیایم. حالا من هرروز باید منتظر باشم ک ...

خودت زنگ بزن احوال پرسی کن بگو فلانی گفت میخاید تشریف بیارید .فلان روز ما هستیم .در خدمتیم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

قبل عمل بگو بیان

عمل چشم میخوام بکنم. این هفته باید برم دکتر برای ویزیت و خیلی کار های دیگه اش. آخر همین هفته هم احتمالا عمله. منم گفتم قبل عمل بیان. اما انقدر استرس عملم رو دارم واقعا حوصله اشون رو ندارم. 

هر بار خواستن بیان ی بهانه بیار مستقیم نگید نیاناما ب نظرم حالا ک خواستن بیان شما راه رو نبند ی چای ...

باور کن اصلا نفهمیدن. فکر کن چند وقت پیش مادرشوهر و خواهرشوهر و جاریم بلند شدن رفتن خونشون. به من اصلا نگفتن بیا. برام مهم نیست نگفتن. ولی حالا که دعوت کردن هاتون برای اوناست. میخواید جایی هم دعوت شید باید خونه اونا برید. چرا خونه من؟

خودت زنگ بزن احوال پرسی کن بگو فلانی گفت میخاید تشریف بیارید .فلان روز ما هستیم .در خدمتیم

شماره شون رو اصلا ندارم. از طرفی شوهر منم اصلا راضی نیست بیان. نمیدونم شما اعتقاد دارید یا نه. ولی میگه چشمشون شوره. بیان دوباره یه بلایی سرمون میاد

باور کن اصلا نفهمیدن. فکر کن چند وقت پیش مادرشوهر و خواهرشوهر و جاریم بلند شدن رفتن خونشون. به من اص ...

بعد ب مادرشوهرت نگفتی چرا منو نگفتین؟

بعد ب مادرشوهرت نگفتی چرا منو نگفتین؟

چرا گفتم. نارحتیم رو هم ابراز کردم. فقط چند روز بعدش با دخترش یه کادو برداشت اورد اومدن خونمون. به خواهرش هم جلوی جمع گفت که عروسم ناراحت شد نیومد. بدتر من رو جلو همه خراب کرد