2777
2789

منکه صبح بیدارشدم شعله پخشکن گذاشتم رو گاز نون برشته کردم باشیراز محلی خوردم بوی نان برشته خونه رو پرکرده بود،بوی پاییزم میاد ،افتادم یاد بچگیام

بعدش پسرم بیدارشد 

بعدشم شوهرموپسرکوچیکم بیدارشدن اونام کمی رفتن توگوشی و بعدش صبحانه خوردن

منم نخودو گوشت و سیب و پیاز ریختم تو جی پاس گذاشتم رو سکو تا بپزه قبلشم سکو رو شستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ قشنگ🌸 . دارم فکر میکنم برا نامزدم چی بگیرم 

پک هدیه ببرم یا باکس گل , 

کدوم کافه بریم 

میاد باهام یانه 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

درد دارم رفتم زیر پتو 😢

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

کارامم کردم خونه رو جارو زدم سرامیکارو طی کشیدم ظرفای صبحانه رو شستم سکو شستم شوهرمم هست تو اتاق داره واسه پسرم درس میگه لوبیا کوچیکمم هس تو پزیرایی داره فوتبال میکنه

هیچی اسپلیتمون خراب شد تو گرما نشستیم🥴

کجایی؟ 

ما دیشب بخاری روشن کردیم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

سرم تو گوشی بود 

برنجم شفته شد😁

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.