سلام ممنونم ، من کاملا این نگرانی شما رو درک میکنم ولی این سوال از اساس اشتباهه من در طول سالهای گذشته که به افراد مختلف مشاوره در زمینه ی برنامه نویسی دادم به این نتیجه رسیدم کسایی که به دنبال سوالاتی غیر از خوده برنامه نویسی هستند به دنبال یادگیریش هم نمیرن و تو این مسیر به شکست میرسند مثلا همین بحث درآمد و نحوه ی پروژه گرفتن خودش یه مسئله ی حاشیه ای هست
خب من برنامه نویسی با ۳ سال سابقه ی برنامه نویسی هستم ولی هرگز از این آگهی های استخدامی که در اینترنت هست کار پیدا نمیکنم از سایت هایی که پروژه میزارن پروژه نمیگیرم خب درآمدم هم از این مسیر نیست پس بررسی کردن اونا اشتباهه ۹۰ درصد برنامه نویسان واقعی هم همینطور هستن
برنامه نویسی بعنوان پردرآمدترین شغل جهانه و توی ایران هم با بحران کمبود برنامه نویس مواجه هستیم شما روی همین حرف باید پیش بری نه اینکه برید سایت های کاریابی یا پروژه ها رو بررسی کنید چون شما چیزی که بررسی میکنید شاید اصلا اشتباهه ! شاید اون شرکت اصلا مناسب نیست برای استخدامی شاید اون پروژه اصلا به درد نمیخوره و کارفرماش به دنبال کار مفته ! پس تا تخصصی در حوزه ی برنامه نویسی کسب نکنید از شرایط پروژه گرفتن و کسب درآمدش هم آگاه نخواهید شد
کارتون مثل اینه که بگید من میخام نجاری یاد بگیرم ولی این میز رو کجا بفروشم اخه ؟ من میگم کدوم میز ؟ میگی هنوز میز نساختم که ! میخام فقط مطمعن شم فروش میره