2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو سخت و نیاز به استعداد و علاقه و پشتکار زیاد دارن مخصوصا ترید که دارای فشار روانی و استرس زیادی هست و برای همه مناسب نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

من هر دو رو انجام میدم ولی خیلی خیلی کم ترید میکنم و کار اصلیم برنامه نویسی هست

خب در آمد برنامه نویسی و اطمینان شغلی برنامه نویسی خیلی بالاتر از ترید هست 

اگه میخای برنامه نویسی شروع بکنی باید بدونی که این رشته یه رشته ی فنی هست ولی ترید شبیه به خرید و فروشه نه یه مهارت فنی ! یه مهارت بازاریابی یا مهارت بورس و .... شبیه به تریده

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

من هر دو رو انجام میدم ولی خیلی خیلی کم ترید میکنم و کار اصلیم برنامه نویسی هستخب در آمد برنامه نویس ...

سلام خوب هستین ؟

به نظر میرسه شما اطلاعاتتتون خیلی بالا هستش 

من میدونم سوالم ابتداییه و نباید الان اینو بپرسم ولی خب راستشو بگم آدمیم که قبل یک کار باید خیلی درموردش تحقیق کنم پس ممنون میشم این بار به سوالم جواب بدین 

میخواستم بدونم بر فرض یک نفر بخشی از برنامه نویسی که میخواد یادبگیره رو به طور مناسبی یادمیگیره و خب به یک حد مناسبی میرسه

سوالم اینکه این شخص چطور میتونه پروژه دورکاری بگیره ؟ یا اینکه خودش انجام بده ؟

اخه اکثر اگهی ها فقط حضوری میخوان و خب ممکنه یک نفر شرایطش رو نداشته باشه 

یک سوال دیگم دارم اینکه این سایت های فریلنسری پروژه هاشون واقعی هستش ؟ اخه شنیده بودم بیشترشون فیکه

سلام خوب هستین ؟به نظر میرسه شما اطلاعاتتتون خیلی بالا هستش من میدونم سوالم ابتداییه و نباید الان ای ...

سلام ممنونم ، من کاملا این نگرانی شما رو درک میکنم ولی این سوال از اساس اشتباهه من در طول سالهای گذشته که به افراد مختلف مشاوره در زمینه ی برنامه نویسی دادم به این نتیجه رسیدم کسایی که به دنبال سوالاتی غیر از خوده برنامه نویسی هستند به دنبال یادگیریش هم نمیرن و تو این مسیر به شکست میرسند مثلا همین بحث درآمد و نحوه ی پروژه گرفتن خودش یه مسئله ی حاشیه ای هست

خب من برنامه نویسی با ۳ سال سابقه ی برنامه نویسی هستم ولی هرگز از این آگهی های استخدامی که در اینترنت هست کار پیدا نمیکنم از سایت هایی که پروژه میزارن پروژه نمیگیرم خب درآمدم هم از این مسیر نیست پس بررسی کردن اونا اشتباهه ۹۰ درصد برنامه نویسان واقعی هم همینطور هستن

برنامه نویسی بعنوان پردرآمدترین شغل جهانه و توی ایران هم با بحران کمبود برنامه نویس مواجه هستیم شما روی همین حرف باید پیش بری نه اینکه برید سایت های کاریابی یا پروژه ها رو بررسی کنید چون شما چیزی که بررسی میکنید شاید اصلا اشتباهه ! شاید اون شرکت اصلا مناسب نیست برای استخدامی شاید اون پروژه اصلا به درد نمیخوره و کارفرماش به دنبال کار مفته ! پس تا تخصصی در حوزه ی برنامه نویسی کسب نکنید از شرایط پروژه گرفتن و کسب درآمدش هم آگاه نخواهید شد 

کارتون مثل اینه که بگید من میخام نجاری یاد بگیرم ولی این میز رو کجا بفروشم اخه ؟ من میگم کدوم میز ؟ میگی هنوز میز نساختم که ! میخام فقط مطمعن شم فروش میره

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

من هر دو رو انجام میدم ولی خیلی خیلی کم ترید میکنم و کار اصلیم برنامه نویسی هستخب در آمد برنامه نویس ...

راهنماییم می‌کنی از کجا شروع کنم برنامه نویسی رو ،نظرت درباره آکادمی ایولرن چیه ؟ 

راهنماییم می‌کنی از کجا شروع کنم برنامه نویسی رو ،نظرت درباره آکادمی ایولرن چیه ؟

من این اکادمی که گفتید رو نمیشناسم اسمشم نشنیدم تا حالا

ولی اگه میخای دوره ی برنامه نویسی برای شروع ثبت نام بکنی بهترین دوره اسمش دوره ی 12 قدم برنامه نویسی با تدریس مهندس نیکزاد هست توی گوگل جستجو کنید میاد

من این اکادمی که گفتید رو نمیشناسم اسمشم نشنیدم تا حالاولی اگه میخای دوره ی برنامه نویسی برای شروع ث ...

سلام عزیزم منم میخام وارد کار برنامه نویسی بشم پیشنهادی ندارین برام؟

بعد این دوره چیکار کنم؟