2777
2789
عنوان

خرید پاییزی کردید

347 بازدید | 20 پست

من امسال کلی چیز میز میخوام 

باید برم بخرم 

بارونی 

بلوز بافت 

بوت 

دستکش 

شال موهر 

پالتو 

نمیتونم زیاد صخیم بپوشم حس خفگی بهم دست میده 

بارونی میخرم ، زمستونم میپوشم

ضخیم هم دارما ولی برای وقتیه که دیگه خیلییییییییییییی سرد باشه

من که هیچییییییی نخریدم فعلا

شماها چی خریدید فعلا ؟؟ 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم تادلت بخواد اصلا نیاز ب خرید نیست

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بنام خدا هیچی خدافظ

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اینجا از اواسط آبان خنک میشه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

منم کلی چیز میز می خوام بخرم ولی از خرید فقط قصدشو دارم نه پولشو😅

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

منم میخام همه ی اینارو بخرم ولی پووول متاسفانه یاری نمیکنه باهام

ی ۲۰۷ مشکی. سپهر بابا کجایی . اراز ببخشید دیر رسیدم مامان . دختر من دکتر بود مانی بابا تو برو منم میام . به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد . عروسیه داداشمه دست بزنید .

فعلا خرید نکردم

ولی برای دانشگاه باید مانتو بخرم 

بوت هم میخوام بخرم

اما مامانم میگه اول داداشم که کتونیش کوچیک شده براش باید یک جفت جدید بخره بعدا خریدای منو انجام بدیم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

از گذشته خیلی مونده 😅

واسه همسرم هودی ، پیراهن پاییزه خریدم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر