میخوام برم ولی میترسم خیلی درد داشته باشه. و یا بد در بیاد اخه گوشتی و بزرگه ، قوز هم داره.
مادرم میگه خیلییی درد داره. چندین سال پیش رفته بوده عمل برای یه کار دیگه، بعد چن نفر عمل بینی کرده بودن خیلی درد داشتن و نمیتونستن نفس بکشن و چیزی بخورن. همشون پشیمون بودن.
خودشم چنبار واسه انحراف بینی و شکستگی عمل کرده میگه تامپونهارو میکشه خیلی درد داره.
میگه تو دیوانه ای بینیت مشکلی نداره. اگه بابات اجازه داد برو هر غلطی دلت خواس انجام بده😐 چون من راضی نیستم و نه توقع داشته باش پرستاریت کنم و نه اه و ناله پیش من کن!
ولی من واقعا از چهره ام راضی نیستم. هرکاری کردم اینهمه سال نتونستم بپذیرمش. دیگه میخوام لذت ببرم از باقی زندگیم. الان اعتماد بنفس ندارم . تو جمع هستم همش فک میکنم که الان یهو نخندم که بینیم پهن بشه رو صورتم. همش فک میکنم بقیه راجع به قیافه ام چی میگذره تو فکرشون.
چکار کنم خانواده ام راضی بشن؟ حس میکنم تو پسند نشدنم واسه ازدواج هم تاثیر داره آخه ظاهربین شدن همه. مگه چجور ادمی که خودشم عیب داشته باشه منو بپسنده. الان هم زشتم نکرده ها ولی اگه عمل کنم و یه دکتر کاربلدی باشه واقعا خیلی خوشگل میشم. هوش مصنوعی برداشت دماغمو عمل کرد این موضوع رو فهمیدم😂😂 واسه دل خودم میخوام برم نه هیشکس دیگه