2777
2789
عنوان

حاملگی

127 بازدید | 14 پست

خانما من ۶ ماهه زیر نظر دکترم .تنبلی دارم.تو این مدت قرص دارچین و کروم بهم داد که تقویتی بود .این ماه بهم قرص متفورمین و کلومفبن داد قبل از پریودم رفتم از دادم منفی بود نا امید شدم بنظرتون دکترم رو عوض کنم  یا برم زیر نظر ایم پزشکی بیمارستان مادر و کودک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم پریود نشدم نزدیک دوماه رفتم  دکتر ب من گفت ب راحتی باردارنمیشی من تو عقدم گفت اقدام کن ب بارداری ک بعدا مشکل واست پیش نیاد منم اینکار کردم بهم اووبوست و لتروزول داد همون ماه اول مصرف باردار شدم امیدت ب خدا باشه اول بعدم دکترت عوض کن پیش فوق تخصص نازایی برو 

خدایامرسی بابت همه چیز😍
عزیزم منم مشکل شمارو داشتم پریود نشدم نزدیک دوماه رفتم  دکتر ب من گفت ب راحتی باردارنمیشی من تو ...

پس واجب شد دکترم رو عوض کنم اخه خیلی حرفامو گوش نمیکنه چندتا مریض همزمان میبینه ولی مطبش همیشه شلوغه

پس واجب شد دکترم رو عوض کنم اخه خیلی حرفامو گوش نمیکنه چندتا مریض همزمان میبینه ولی مطبش همیشه شلوغه

پیش پزشکی برو ک واست وقت بذاره عزیزم کدوم شهری شما؟!

خدایامرسی بابت همه چیز😍

والا عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم هر سه ماه پریود میشدم کیستم داشتم که ۷ بود .دکترا گفتن یائسگی زود رسه.یه دکتر معرفی کردن رفتم گفت گیاه ۵ انگشتو دم کن بخوریه استکان شبا رازیانه ام بخور صبحا نصف استکان .بعد از سه ماه پریودیام منظم شد یه سالم که منظم بود بعدم در اولین اقدام خدا خواست بچه دار شدم .البته از پیش خودم پیاز درمانیم کردم.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
والا عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم هر سه ماه پریود میشدم کیستم داشتم که ۷ بود .دکترا گفتن یائسگی زود ...

عزیزم من همیشه پریودام منظم بود تابتون پارسال یکم مشکل خانوادگی پیش اومد استرس گرفتم یک ماه پربود نشدم رفتم دکتر گفت تخمدانت تنبله ولی چون وزنم کمه گفت ممکنه طبیعی بارداربشی ولی فعلا موفق نشدم

مرسی عزیزم انشالله نی نی شما هم سالم به دنیا بیاد

پس نگران نباش بیخیالی از همه چی بهتره یهو سورپرایز میشی انشاالله .

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.