2777
2789
عنوان

جلوی همکارم وایسادم

241 بازدید | 25 پست

بدون هماهنگی با من میاد ضایعات ظروف آلومینیومی واحدی که من داخلش هستم رو جمع می‌کنه

منم امروز دیدمش گفتم درآمدش چقدره؟این ساختمون به خرج هایی داره خودمون بفروشیم براش خرج کنیم

عمرا من این کار رو انجام بدم ولی از زرنگ بازی بدم میاد

اوه .چه ضایععع حرکت طرف 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرنگ بازی نیست.استفاده از فرصت هاست.شمام بدون بی حرمای میتونستی همین کاروداز قبل اینکه ایشون انجام بده انجام بده.اسم رفتارت حسادت و بخل و تنگ نظریه نه بد اومدن از زرنگ بازی.رک گفتم 

زرنگ بازی نیست.استفاده از فرصت هاست.شمام بدون بی حرمای میتونستی همین کاروداز قبل اینکه ایشون انجام ب ...

من مشکلی با جمع کردنش ندارم

از اینکه بدون هماهنگی با من وارد میشه بدم میاد

اونجا قبل از ورود باید باید با من هماهنگ کنن 

گفت خودت برو جمع کن از این به بعد انگار من آشغال جمع کنم

تفکیک زباله از مبدا اسمش آشغال جمع کردن نیست.تمام ملت های متمدن جهان اینکارو از محل کارشون یا خونه هاشون انجام میدن زشت و عیب هم نیست