2777
2789
عنوان

همش خون میبینم

176 بازدید | 21 پست

ببخشید من مجردم 

از تایم پریودم ۲۰ روز گذشته تو این ۲۰ روز گاهی لکه ژله ای میدیدم که رگه خونی داخلش بود 

اما دیروز سر واژنم اینقدررر سوزش داشت مث این میموند که پشه زده باشه بعد قطره خون دیدم 

صبحی هم دیدم ولی پریود نشدم هنوز نمی دونم برا چیه خسته شدم دکترم رفتم ولی قبل این سوزش

نمی دونم شاید زخم باشه

بهتره دوباره بری پشت گوش نندازیا

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کیست داری،اگه آزمایش ندادی حتما بده،پیش متخصص برو

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

نمی دونم شاید زخم باشهبهتره دوباره بری پشت گوش نندازیا

شاید کیست داره

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

شاید کیست داری،اگه آزمایش ندادی حتما بده،پیش متخصص برو

رفتم دو روز پیش متخصص برا دیر پریود شدنم ولی قبل سوزش بود

گفت تنبلی داری کیست هم خیلی ناچیز و ریز داری 

نه هنوز اره عفونتم دارم فک کنم

آزمایش بده احتمال ۷۰درصد بخاطر عفونته

رفتم دو روز پیش متخصص برا دیر پریود شدنم ولی قبل سوزش بودگفت تنبلی داری کیست هم خیلی ناچیز و ریز دار ...

پس بخاطر همونه دارو بهت نداد؟؟؟

آزمایش چی کل بدن من عفونته از بچگی اصن خسته شدنم

وااییی بخاطر همونه دارو میخوری؟