2777
2789
آخه فحشم بلده اینو بگم اگه فحشم داد چی بگم بدتر میشه که

جلو مامانش اینا میده دیگه 

بقیه هم میفهمن 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
وقتی مامانشو نمیزنه پس دست بزنش گزینشی هست اگه عصبی بود یا هر مشکلی داشت باید رو همه همینجوری بود به ...

آخه من از اولش خیلی مهربون بودم باهاش، بازی می‌کردم باهاش و...

با این وجود اگه این کارو کرد من جدی باهاش رفتار کنم جواب میده بنظرتون؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فحش دادنم عادیه تو این سن؟

خب اونکه نمی‌فهمه فحشه شنیده تکرار میکنه، مادرش بهش گفته زشته جایی اینو نگو ازونجایی که به بچه بگی یکارو نکن دقیقا همونکارو میکنه گفته، فقط وقتی بچه دارشی میفهمی

شما فکر میکنی مادرش بیخیال نشسته ولی الان اصول تربیت اینه تو جمع و جولوی بقیه حتی اگر کار اشتباهی کرد نباید بچه رو تنبیه کرد بعدا تو خلوت باید بهش گوشزد کرد و...

آره ولی میگم که اهمیتی نداره براشونحتی یبار به مادرشوهرم فحش داد همه خندیدن😐

وای چه بیشعور 

خودشون خواستن پر و بال بدن بهش

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خب اونکه نمی‌فهمه فحشه شنیده تکرار میکنه، مادرش بهش گفته زشته جایی اینو نگو ازونجایی که به بچه بگی ی ...

چه جالب این موردو نمیدونستم که تو جمع نباید دعواش کرد

آخه من از اولش خیلی مهربون بودم باهاش، بازی می‌کردم باهاش و...با این وجود اگه این کارو کرد من جدی با ...

مهربون باش ولی وقتی میزنه یا بددهنی میکنه ،واکنش تند نشون بده ،بفهمه کارش زشته ،نباید با شما اینجوری رفتار کنه یا حتی قهر کن باهاش 

ولی هیچوقت نرنش ،چون شما بده میشید که با بچه کوچیک درگیر شدین ،خب زیاد جالب نیست این 

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

حس میکنم چون بانمک و بچگونه حرف میزنه حتی فحش دادنم براشون بانمکه، درصورتیکه از دید بقیه اینجوری نیس ...

نه بابا 

هر جوری هم حرف بزنه مامانم همیشه میگه بچه تربیتش از خودش عزیزتره

آخه بچش سنش پایینه چیزی متوجه نمیشه ولی حرصم میگیره از بی‌خیالی مادرش

منظورم از زدن این نبود که بچه دردش بگیره

گاهی همینکه دستشو  بگیری یه کوچولو پرتش کنی یه سمت دیگه، مادرش به خودش میاد

ولی من اگه جای شما بودم بچه رو کلا ایگنور میکردم نه تحویلش میگرفتم نه فحشی چیزی میداد نگاهش میکردم

بچه های این مدلی فقط دنبال جلب توجه هستن هرچی بیشتر نادیده گرفته بشن بیشتر میفهمن که این حرکت رو شما جواب نمیده و دیگه انجامش نمیده

در عوض هر وقت یه حرکت خوب کرد حتی خیلی کوچولو نگاه محبت آمیز بهش بنداز نوازشش کن…