2777
2789
وا خیلی راحت زد شما هم جلوی چشم مادرش بزنشاعتراض کرد بگو توله ات رو از جلو من جمع کن که نزنمشاصلا بع ...

آخه بچش سنش پایینه چیزی متوجه نمیشه ولی حرصم میگیره از بی‌خیالی مادرش

خونه شما چرااگرم قراره جایی باشه به هیچ وجه اونجا خونه شما نیست

پیش پدر بزرگ مادر بزرگش زندگی میکنه .۳ سالشه .مادرش یک ساله ک رفته .اونام خونه جفتی مان .همش اینجاس . خیلی بددهن و بی ادب و گستاخ(دقیقا مثل پدر و مادر بیشعورش)، خونه ما یکم قانون یادش دادیم خوبه . ولی مهمون میاد خونمون .مهمونامو اذیت میکنه .کلا بچه نیم وجبی تنهااا معضل رابطه من و شوهرم شده

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر موقع زدت 

بلند جلوی همه بگو می‌دونستی کارت خیلی زشته؟

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
پیش پدر بزرگ مادر بزرگش زندگی میکنه .۳ سالشه .مادرش یک ساله ک رفته .اونام خونه جفتی مان .همش اینجاس ...

پس اگه همش خونه شماست خودتون سعی کنین رو تربیتش کار کنید

پس اگه همش خونه شماست خودتون سعی کنین رو تربیتش کار کنید

ن ینی میگم اینجا پلاسِ،ما قصد داریم بچه دار بشیم .ولی با وجود این نمیشه هم خودش اسیب می بینه هم ب بچه آسیب میزنه .اصن موندم بخدا 

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ن ینی میگم اینجا پلاسِ،ما قصد داریم بچه دار بشیم .ولی با وجود این نمیشه هم خودش اسیب می بینه هم ب بچ ...

با شوهرت یبار بشینین قشنگ حرف بزنین راجب این موضوع

رو مامانش ندیدم دست بلند کنه، بیشتر روی مادرشوهر و پدر شوهرم و من

خانمي براش خوراكي بخر باهاش بازي كن دوست شو وقتي اينكارو تكرار كرد بگو قهرم باهات بازي نميكنم اين كارت رو دوست ندارم رو كلمه اين كارت تايييد دارم بگو خودت دوست دارم اين كارت كار خوبي نييت دوسش ندارم چند دقيقه خودت حالت قهر بگير 

بچه احتمالن مشكلي داره حالا يا گشنه يا خسته يا پوشك مادر بابد بيشتر رسيدگي كنه ولي شما باهاش دوست بشو ببين خيلي راحت ديگه به شما كاري نداره چون هنوز نمبتونه واضح از احساسشصحبت كنه اين شده روش ارتباط 

خانمي براش خوراكي بخر باهاش بازي كن دوست شو وقتي اينكارو تكرار كرد بگو قهرم باهات بازي نميكنم اين كا ...

فکر خیلی خوبیه

بلاخره یکی یه راهکار درست و حسابی داد👌

مرسی عزیزم

رو مامانش ندیدم دست بلند کنه، بیشتر روی مادرشوهر و پدر شوهرم و من

وقتی مامانشو نمیزنه پس دست بزنش گزینشی هست 

اگه عصبی بود یا هر مشکلی داشت باید رو همه همینجوری بود 

بهش چش غره برو ،وقتی میزنتت 

محکم و جدی بهش بگو برو با همسنات بازی کن یاهمونارو بزنشون .همچین چیزی

بچه جاری منم همینجوری بود ولی جرات نزدیک شدن به منو نداشت 

چون خیلی جدی و محکم باهاش حرف میزدم

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)