2777
2789
برو از اون فیلمایی که میشینن غذا میخورن پلی کن چی چی میگفتن اسمر فود فکر کنمانگیزه بگیری

خخخ خودمم هوس همه چی میکنم مثلا اگه جلو دستم باشه میتونم بخورم منتها به قول خودت عرضه ندارم بلند شم درست کنم بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ خودمم هوس همه چی میکنم مثلا اگه جلو دستم باشه میتونم بخورم منتها به قول خودت عرضه ندارم بلند شم ...

ایشالا به زودی از اون رباتای آشپز میان ایران 

تنها راهش همینه 

ولی به دور از شوخی بیا انقدر تنبل نباشیم 

ایشالا به زودی از اون رباتای آشپز میان ایران تنها راهش همینه ولی به دور از شوخی بیا انقدر تنبل نباشی ...

اصلا دست خودم نیست بعد اینکه ازدواج کردم و اینطوری تنها شدم و حوصله آشپزی برای فقط خودمو نداشتم هشت کیلو کم کردم

من زیادی لاغرم روم نمیشه لباس تنگ بپوشم

دیگه اینجوریشم بده..ی غذای اماده داشته باش همیشه تو یخچال سالاد الویه ای چیزی بزار هروقت گشنت شد پیدا کنی بخوری

پنیر و خامه و شیرم خوبه داشته باشی کیک و بیسکویت

🤎انسان باشیم🤎
ای وای دختررررر خودتو جمع کنننن

چند روز پیش تو یه مراسمی بودیم همه فامیل شوهذم به شوهر من میگفتن خودشیفته س همش جلو ایینه خودشو میبینه اونم گفت من دیگه خوشگلی میخوام چکار گنجشکه خودمو پیدا کردم منظورش من بودم ولی خب منظورش لاغریم نبود واقعا خالش از اون روز صدبار هی این حرفو تکرار کرد جوری که انگار شوهرم منظورش لاغریم بوده میخواستم برینم بهش هیچی نگفتم دیگه

جدیدا هرز گاهی کیک میخورم از الویه اینا خوشم نمیاد

بهرحال تنبل نباش بخودت خیلی برس دراخر فقط خودتی و خودت هرچی بدنت لازم داره رو بخدمتش برس بدن‌ هرانسان خیلی ارزشمنده ک بخواد با تنبلی وبیحوصلگی بهمش بریزه

شبت خوش😘

🤎انسان باشیم🤎
چند روز پیش تو یه مراسمی بودیم همه فامیل شوهذم به شوهر من میگفتن خودشیفته س همش جلو ایینه خودشو میبی ...

حداقل به خاطر اینکه دهن اون عوضی هارو ببندی 

به خودت برس غذاتو به موقع بخور سعی کن قرص مولتی ویتامین و زینک مصرف کنی 

خودتو ول کردیاااا