2777
2789
عنوان

روانیا

70 بازدید | 7 پست

هر روانی ایی دیدم به روانشناسیه ماها اعتقاد داشته

(حرفم جنبه طنز داره نه توهین)

ولی جدی به قول شلدون واقعا فکر میکنید زاویه تابش خورشید نسبت به ماه فلکی معئنی تو زمان تولدتون 

رو شخصیتتون تاثیر میزاره؟!!!

ی سری تاپیکا و کامنتارو دیدم از تعجب شاخ دراوردم که مردم با کمال جدیت راجب کرکتر ملت برحسب ماه تولدشون نظر میدادن:////

واس سرگرمیه

اره خب بحث رگرمی باشه خودمم ده تا چنل ماه تولد و فالو طلسمو اینا دارم😂💔ولی میبینم بعضیا با کمال جدیت میگن اذریا خسیسو مضخرفن چمیدونم اردیبهشتیا خودشیفته ابانیا کینه ایی، این یه تا انقد دقیق یادم مونده چون همین افراد که دورومن کاملاااااا برعکسن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا دقیقا چون ی ویژگیه شخصیت رو توی ی طیف میزارن خیلی قبولشون دارم

آخه این تست هارو آدم های باهوش دور میزنن. درستش اینه یک روانشناس حاذق چند جلسه با طرف صحبت کنه و بصورت نامحسوس کاری کنه که طرف تیپ شخصیتی خودش رو برملا کنه.

و گرنه این تست هایی که در دسترس عموم قرار داره رو هرکس می‌تونه جوری برای خودش انجام بده که خودش رو اون آدمی جلوه بده که دوست داره باشه و نه اون آدمی که واقعا هست و حتی خودش رو هم گول میزنه. مثل این اصطلاح سیگمایی که الان مد شده هرکی خصوصیات سیگما رو می‌شنوه دوست داره سیگما باشه و مدعی میشه که سیگماست.

این که میگن این تست ها خیلی معتبر نیست رو از خودم نمیگم فکر کنم یکجا تو صحبت های دکتر آذرخش مکری شنیدم.