2777
2789

فقط چون نسبت بهش حساس شدی خیلی میبینی👌🏻

مثل من که به یه اسم حساس شدم و الان 1 ساله به طور مداوم روزی چندبار این اسمو تو استوریا یا هر چیز دیگه‌ای یا میبینم یا میشنوم😩😐

کم کم دیگه دارم دیوونه میشم

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت رند زیاد میبینم میگن نشونه ای از صحبت فرشته ها با تو هست

چ جالب 

من ۹ ماه قبل عقدم ۵۵ میدیدم مطمئن بودم یه تغییری در راههه 

قبل بارداریمم یه مدت شدیدا ۵۵ میدیدم حالا شده ۵۵۵ 🫠

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ جالب من ۹ ماه قبل عقدم ۵۵ میدیدم مطمئن بودم یه تغییری در راههه قبل بارداریمم یه مدت شدیدا ۵۵ میدید ...

من ساعت های اینه ای میبینم زیاد مثلا ۱۹۱۹ یا ۱۲۲۱ یا ۰۰۰۰ یا ۱۵۵۱ یا ۲۲۲۲ و ... میگن پیام هست از طرف فرشته ها و حتی شاید کائنات من اعتقاد دارم به این چیزا و حس ششمم هم واقعا خوبه و توی این مدت تازه بهش پی بردم که همچنین چیزی داشتم و ولی ازش بی خبر بودم. تازگیا حدود ۳ ماه قبل یه خوابی دیدم که مربوط به ۲۱ مهر میشه که کاملا یه چیز متفاوت از دنیای بیرون رو توی اون روز روایت می‌کرد. اگه واقعا درست از آب در بیاد دیگه شکی ندارم بهش و مطمئنم یه قدرت خدادادی عس

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

من ساعت های اینه ای میبینم زیاد مثلا ۱۹۱۹ یا ۱۲۲۱ یا ۰۰۰۰ یا ۱۵۵۱ یا ۲۲۲۲ و ... میگن پیام هست از طرف ...

وای چقدر خاصی تو 

بنظرت اینبار چرا من ۵۵۵ میبینم چه تغییری برام قراره اتفاق بیفته حست چی میگه ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چقدر خاصی تو بنظرت اینبار چرا من ۵۵۵ میبینم چه تغییری برام قراره اتفاق بیفته حست چی میگه ؟

چیز خاصی تو ذهنم نمیاد ولی عدد های مورد علاقم ۲ و ۵ هست و به ۵ حس خوبی دارم خصوصا که تکرار شده باشه. انشالله که ی اتفاق خوب برات بیوفتا

چیز خاصی تو ذهنم نمیاد ولی عدد های مورد علاقم ۲ و ۵ هست و به ۵ حس خوبی دارم خصوصا که تکرار شده باشه. ...

اره مطمئنم عالیه اصلا ۵۵۵ تضمینه ک اتفاق خوبیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه شخصیه. که کاملا یه اتفاق منفی رو در حال حاضر برام افتاده بود و همه چیز علیه من بود رو به طرز عجیبی ورق برگشت.  وقتی اون منظره رو و حرف رو توی خوابم دیدم از خواب بیدار شدم و دیدم صدای اذان و اشهد ان .... داره میاد.... با صدای اذان صبح از خواب بیدار شدم که اگه تحقیق کنی میبینی که خیلی میگن خواب دم اذان صبح یا قبل اون معتبر هست. و الان فقط منتظرم ببینم چ خبر میشه تا دیگه بهش اعتماد کنم

نه شخصیه. که کاملا یه اتفاق منفی رو در حال حاضر برام افتاده بود و همه چیز علیه من بود رو به طرز عجیب ...

ان شالله همیشه ورق به نفعت برگرده عزیزم 💖🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40